Najbogatija modna blogerka Kjara Feranji postala mama

Najbogatija modna blogerka Kjara Feranji postala mama

Autor: | 20/03/2018

0

Kjara Feranji, poznatija kao "The Blonde Salad", i njen dečko, reper Fedez dobili su prvo dete. Blogerka je rodila sina, a sliku je podelila na svom Instagramu. Kjara se porodila 19. marta u Zapadnom Holivudu, gde živi sa partnerom.

Nežna i moćna fotografija ubrzo je pokupila brojne lajkove, ali su Kjari stigle i čestitke njene ogromne armije fanova.

March 19th 2018: our Leoncino was born ?

Објава коју дели Chiara Ferragni (@chiaraferragni) дана 20. Мар 2018. у 10:17 PDT

Nedugo potom objavila je i na Insta Story mini klip gde tata u naručju drži svoh sina, kojem su dali ime Leonćino.

Kjara Feranji (30) je 2009. godine pokrenula blog koji je prerastao u modnu imperiju jaču i od Voga! Sa tadašnjim dečkom Rikardom Pocolijem uložila je skromnu sumu novca, a sada zarađuje vrtoglavih osam miliona dolara godišnje!

Kjara je do 2011. godine postala omiljeno lice među svetskim modnim blogerkama, njen blog je već imao preko šest miliona poseta mesečno, a iste godine dobila je brojne nagrade kao jedna od uticajnijih figura u modnom svetu.

Studirala je Međunarodno pravo na Bokoniju, koje i dalje nije završila, a osim blogovanjem bavi se i dizajnom. Cipele sa njenim potpisom uspešno se prodaju širom Evrope, a sarađivala je sa raznim brendovima i bila zaštitno lice istih.

Njena pojavljivanja na događajima dobro se naplaćuju, reklamiranje brendova na Instagramu ima posebno visoku cenu, a cifra od 8 miliona dolara godišnje koju ova blogerka zarađuje mnogim zvezdama je nedostižna.

Celebrating the end of Fashion month from Los Angeles with this couture throwback ??

Објава коју дели Chiara Ferragni (@chiaraferragni) дана 6. Мар 2018. у 10:30 PST

Kjara je uticajnija od Voga, čiju je naslovnicu krasila, i to je bio prvi put da je neka modna blogerka bila na naslovnici modne biblije. Do sada je sarađivala je sa Diorom, Luj Vitonom, Maks Marom, Šanelom, Gučijem i ostalim brendovima. Fenomen Kjare Feranji istraživali su i studenti na Harvardu, a uvrštena je i na Forbsovu listu 30 najbogatijih ljudi mlađih od 30 godina.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kjara feranji