Emina Jahović se obratila javnosti: Na žalost ne mogu da zaustavim sve spekulacije, sve laži o meni

Emina Jahović se obratila javnosti: Na žalost ne mogu da zaustavim sve spekulacije, sve laži o meni

Autor: | 19/03/2018

0

Emina Jahović se nakon objave da se nakon dugog braka razvodi od Mustafe Sandala, popularnog turskog muzičara, našla u središtu medijske bure koja se odvija kako u Srbiji, tako i u Turskoj.

Dok se u Turskoj priča odvija u pravcu da je Emina kriva za razvod, da je prešla da živi u Novi Pazar, da je u kuću uložila ogroman novac... u domaćim medijima se pojavljuju razni "izvori" navodno bliski pevačici koji otkrivaju detalje ove drame okrivljujući njenog bivšeg supruga.

Emina, vidno emotivna, na Insta story-ju je postavila video u kome se po prvi put obratila fanovima i javnosti:

- Dragi moji voljeni, svi fanovi i svi oni koji me vole i podržavaju u ovim teškim trenucima, želim da kažem da sve spekulacije na temu mene i mog odlaska u Novi Pazar nisu istinite i nisu tačne.

Svoj život kao i pre nastaviću ovde u Istanbulu zbog školovanja svoje dece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo zbog privatnih i poslovnih razloga. Na žalost ja ne mogu da zaustavim sve spekulacije, sve laži o meni, sve to što puni i prodaje novine.

Sve što se odnosi na naš život mi gledamo da zbog naše dece sve prođe u najboljem mogućem redu i sve će biti kao što je bilo i pre. Ovom prilikom želim da vas pozdravim, da vam kažem da vas volim i vrlo brzo očekujte još dva singla - poručila je Emina.

hellomagazin.rs/m.g. Andreja Damjanović
Tagovi: emina jahović

Pročitajte još

Najnovije vesti