Branislav Tomašević o seriji “Ubice mog oca”:  Reakcija publike govori da sam odigrao na dobar način

Branislav Tomašević o seriji “Ubice mog oca”: Reakcija publike govori da sam odigrao na dobar način

Autor: | 16/03/2018

0


Poznati glumac Branislav Tomašević otkrio je kako se pripremao za ulogu  brutalno surovog Miše Zvornika u seriji “Ubice mog oca”


– Od momenta kada sam saznao da ću igrati u seriji do momenta kada je počelo snimanje prošlo je nekoliko meseci i taj period sam iskoristio da uđem u formu i da treniram da bih lik koji igram mogao da donesem na pravi način jer je Miša Zvornik brutalni sportski lik, dosta sam radio na sebi u raznim segmentima. S obzirom da u samoj seriji nisam imao mnogo prostora trudio sam se da nađem neke punktove gde su ti momenti i kojima mogu da pokazem svu brutalnost tog lika. Reakcija publike mi je dovoljan znak da je to urađeno na dobar način. Serija je fenomenalna i ja sam presrećan što sam deo te ekipe – rekao je Bane Tomašević u emisiji “Bez montaže”


Na pitanje da li mu je teže pala fizička ili pshička priprema, Tomašević kaže svakako fizička jer je podrazumevala odricanje od hrane što je za njega, kao jednog gurmana, predstavljalo najveći problem.


Na konstataciju voditeljke da s obzirom da je, svojim raskošnim glumačkim umećem, podigao standard i da mu neće biti lako u trećoj sezoni te serije, proslavljeni glumac šarmantno je odgovorio da ne voli lake zadatke.

Hellomagazin.rs M. M./ATAImages/Instagram