Gledaoci ljuti: Keti Peri mladiću na prevaru ukrala prvi poljubac (video)

Gledaoci ljuti: Keti Peri mladiću na prevaru ukrala prvi poljubac (video)

Autor: | 15/03/2018

0

Iako su neki gledaoci bili ljubomorni na njega, mladi muzičar koji se prijavio na audiciju za 'American Idol' bio je ljut na slavnu pevačicu jer ga je poljubila pošto je priznao da nikada nije imao devojku.

- Da me je pitala da li želim da je poljubim, rekao bih ne. Svoj sam prvi poljubac čuvao za nekog posebnog. Hteo sam prvi put  da se poljubim sa devojkom u koju sam zaljubljen i s kojom sam u vezi - rekao je mladi muzičar Bendžamin Glejz (20) koji se prijavio u talent šou 'American Idol'. 

U žiriju šoua sedi pevačica Keti Peri (33). Kada je Bendžamin, koji je na audiciji izveo autorsku pesmu, rekao da se nikada nije poljubio, Keti ga je pozvala k sebi. Kada joj je prišao, poljubio je u obraz, ali pevačica je okrenula glavu pa ga je poljubila  u usta.

- Jao, nisi valjda to sada uradila! - rekao je Bendžamin i ustuknuo, a Peri je ponosno podigla ruke u vazduh.

Audicija na kojoj se to dogodilo snimljena je prošle godine, ali ta je scena prikazana tek u najavi nove sezone talent šoua. Glejz, koji je napunio 20 godina, kaže da mu je žao što se nije prvi put poljubio sa svojom devojkom, ali mu je drago jer mu je 'incident' doneo publicitet.

- Odrastao sam u konzervativnoj sredini, pa sam 'čuvao' prvi poljubac. Ali prijatelji su mi rekli da se to s Keti ne računa jer ne osećam ništa prema njoj - rekao je Glejz.

 

Gledaocima se taj trenutak nije svideo, pa su kritikovali pevačicu jer je bila 'na poziciji da ga iskoristi'.

- To je bio seksualno maltretiranje. Zamislite da je to uradio muški član žirija. Zar Keti Peri nije pratila šta se događa u Holivudu? - pitali su se gledaoci.

Šou 'American Idol' je taj trenutak iskoristio za promovisanje nove sezone, pa su snimak objavili na svim društvenim mrežama.

Pevačica je za učestvovanje dobila honorar od 25 miliona dolara. Osim nje, članovi žirija su pevači Lajonel Riči (68) i Luk Brajan (41), a voditelj je Rajan Sikrest (43). 

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: keti peri