Sofija  Vergara: U 45. godini sam svesna da ne mogu da izgledam savršeno

Sofija Vergara: U 45. godini sam svesna da ne mogu da izgledam savršeno

Autor: | 14/03/2018

0

Glumica Sofija Vergara toliko puta birana je za najlepšu, najseksipilniju, a ona ipak kaže da je potpuno neopterećena svojim izgledom. U 45. godini kaže da je nerealno da izgleda savršeno, ali se ona oseća odlično u svojoj koži.

Sofija kaže da su žene danas zaista pod velikim pritiskom i teretom da stalno moraju da izgledaju savršeno i da godine nisu granica za to. Svi imaju mišljenje, kaže, o tome šta je lepo, fit, snažno, seksi... i svi očekuju da tako izgledaju i žene kojima je posao da budu lepe, ali i "obične smrtnice". Onlajn magazin "Womans Health" pokrenuo je kampanju u kojoj je učestvovala i lepa Kolumbijka o tome da se poznate lepotice izjasne šta misle o svom golom izdanju. Cilje je da ohrabre žene da shvate da ni one koje tako izgledaju, zapravo nisu savršene. A Vergara? Ona o sebi kaže:

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Mar 5, 2018 at 9:06am PST


-Moje golo telo...Hm, šta da kažem. Imam grozna kolena, užasno slabe kosti. Čučnjeve uopšte ne smem da radim. Volela bih da sam atletske građe, da imam više mišića. Ali, kada ste rođene sa gigantskim grudima kao ja, a imam ih od svoje 13 godine, ne možete tolik da vežbate. Rodila sam u 20. godini i imala sam tada malo vremena za sebe. U 45. godini zaista sam svesna da ne mogu da izgledam savršeno - bila je iskrena glumica.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Feb 25, 2018 at 7:05pm PST


Vergara je priznala i da je apsurdno očekivati da žene od 50 godina izgledaju kao da imaju 20, ali da treba da rade na sebi i osećaju se sjajno. Sa takvim stavom dolazi sve ostalo, veruje, prenosi B92.

Rak štitne žlezde dijagnostifikovan je lepotici kada je imala dvadeset osam godina. Hitno je operisana, a od tada uzima lekove kako bi kontrolisala nivo hormona.

"Uklonili su mi štitnu žlezdu i od tada ja sam prinuđena da uzimam lekove. Mislila san da je strašno što ću morati da pijem lekove, ali sve je bolje samo da sam sačuvala život. Tada sam imala malo dete i zaista je bilo jako teško", otkrila je Sofija.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Nov 23, 2017 at 6:22pm PST


Iako je slavu stekla relativno kasno, ulogom u hit seriji "Moderna porodica" koju je počela da snima u 37. godini, vrlo brzo je stekla status dive i sve povlastice koje idu uz to. Danas je jedna od najplaćenijih glumica u filmskoj industriji, njen honorar po epizodi iznosi oko milion dolara. zanosna Vergara je imala burnu mladost. Sa nepunih 20 je rodila sina Manola Gonzalesa, koji ima 24 godine i bavi se modelingom. Udata je za jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca Džoa Manganjela s kojim je tri godine u srećnom braku.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: sofija vergara