Posle dve godine ljubavi raskinuli Zejn Malik i Điđi Hadid, da li je raskid bio tako miran?

Posle dve godine ljubavi raskinuli Zejn Malik i Điđi Hadid, da li je raskid bio tako miran?

Autor: | 14/03/2018

0

Oni su bili jedan od zlatnih holivudskih parova, ali posle nešto više od dve godine ljubavi manekenka Điđi Hadid i pevač Zejn Malik potvrdili su raskid.

Tačnije, to je uradio 25-godišnji muzičar na svom Tviter profilu. "Điđi i ja smo imali zabavnu i kvalitetnu vezu koja nam je mnogo značila i je i dalje jako cenim i volim, kao ženu i prijateljicu. Ona je divna duša", napisao je u statusu.

"Zahvalan sam našim obožavaocima što poštuju ovu tešku odluku i našu privatnost pa smo želeli da o raskidu saznate prvo od nas", nastavio je bivši član boj benda One Direction koji je nedavno tetovirao Điđine oči na grudima.

10-ak minuta posle Zejna, oglasila se i plavokosa manekenka. "Izjave o raskidima često se čine bezličnim jer nema tih reči kojima bi se opisao osećaj koji doživljavaš s nekim tokom nekoliko godina. Ne samo u vezi, nego i u životu generalno. Uvek ću biti zahvalna za ljubav, vreme i životne lekcije koje smo Z i ja delili. Želim mu sve najbolje i nastaviću da ga podržavam kao prijatelja za koga imam neizmerno poštovanje i ljubav. Što se tiče budućnosti, uvek će biti ono što bi trebalo da bude."

Ali posle sladunjavih poruka na društvenim mrežama, Zejn je na istim otpratio ne samo Điđi, već i njenu mamu Jolandu, pa nije trebalo dugo da krenu glasine kako njihov raskid i nije bio tako divan.

Kao razlog prekida naveli su prenatrpane rasporede zbog kojih su se i udaljili, a navodno je odluka bila obostrana. "Ovo je definitivni kraj, ali ovo definitivno nije jedan od onih ružnih selebriti raskida", otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail.

Điđi je zbog Zejna ostavila pevača Džoija Džonasa koji bi uskoro trebao da se oženi glumicom i zvezdom serije "Igre prestola" Sofijom Tarner, a Zejn je prethodno ljubio koleginicu Peri Edvards s kojom je bio i veren, a navodno je s njom raskinuo putem telefonskog poziva.

I ona je danas srećna u ljubavi s fudbalerom Liverpula Aleksom Oksladeom-Čemberlejnom.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash

Pročitajte još