Goran i Nives Ivanišević čekaju svoju prvu bebu

Goran i Nives Ivanišević čekaju svoju prvu bebu

Autor: | 13/03/2018

0

Pošto su u decembru prošle godine svoju ljubav krunisali brakom posle godinu dana veze, u porodici Ivanišević očekuju prinovu. Naime, izvor blizak Nives (35) i Goranu (46) potvrdio je kako je lepa voditeljka trudna.

Tom se lepom vešću Nives pohvalila kolegama na Narodnom radiju, gde slušaoce zabavlja u zanimljivoj emisiji “385 show“.

Fotografije na društvenim mrežama pokazuju kako se Nives oseća odlično, a ne krije ni koliko je srećna u braku s bivšim teniserom. Objavila je fotografiju gde se grli s 11 godina starijim Goranom pa mu je uputila poruku da je on njeno srce i sunce.

Par je sudbonosno “da“ izrekao na skromnoj ceremoniji u tajnosti pre tri meseca. Nives je to prvi, a Goranu je drugi brak.

Pre pet godina razveo se od bivše maneknke i preduzetnice Tatjane Dragović (39), s kojom je bio dugih 17 godina. U tom braku Goran i Tatjana dobili su dvoje dece - Amber Mariju (15) i Emanuela (10). Amber je inače dobila ime po Tatjaninoj koleginici i prijateljici, supermodelu Amber Valeti, a mlada je devojka inače uspešna jahačica, koju roditelji podržavaju u tom sportu.

Da i Emanuel obožava sport, Ivanišević je već nekoliko puta isticao, a u jednoj je TV reklami rekao i kako mu sin voli fudbal više od tenisa.

Bivši supružnici su, uprkos svim ranijim problemima, ostali ipak u dobrim odnosima, prvenstveno zbog dece pa su danas jedno drugom velika podška. Najbolji primer toga je dolazak Gorana Ivaniševića u bolnicu kad je Tatjana rodila sada trogodišnju Luce, koju ima s partnerom Vlahom Arbulićem (28), bivšim manekenom i pevačem.

Објава коју дели FASHION.HR (@fashionhr) дана 1. Нов 2015. у 3:04 PST

hellomagazin.rs instagram/nivessimpson

Najnovije vesti