Novak Đoković: Nije ni trebalo da budem ovde, operisao sam se pre pet-šest nedelja

Novak Đoković: Nije ni trebalo da budem ovde, operisao sam se pre pet-šest nedelja

12/03/2018

0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je nakon poraza od Japanca Taro Danijela istakao da je zahvalan što je bio na terenu tako brzo nakon povrede, ali da se uopšte ne oseća dobro.

- Želeo bih da čestitam svom protivniku jer se borio i pokazao sjajan duh na terenu. Ja sam se osećao kao da igram prvi meč na ATP turu, veoma čudno... Potpuno sam izgubio ritam, mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam bio na terenu tako brzo nakon povrede, ali istovremeno se uopšte ne osećam dobro - rekao je Novak nakon poraza od Japanca.

Novak je svestan da je možda poranio sa povratkom na teren.

- Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo strategiju kako ćemo dalje. Bog nam uvek zada neki izazov kada ga najmanje očekujemo. Uvek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog. Nije ni trebalo da budem ovde, operisao sam se pre pet-šest nedelja, tako da nije bilo očekivanja ovde. Nisam uspeo da pronađem ritam, pogotovo na bekhendu koji mi je uvek bio čvrst kao stena. I to je deo nekarakterističnih okolnosti u kojima sam trenutno.

Novak je pre početka turnira bio srećan što se uopšte vraća na teren posle operacije i pauze.

 

Novak je pre odluke o opeaciji bio potpuno rastrojen jer nije znao da li je za njega to prava i jedina opcija.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Novak Đoković

Pročitajte još

Najnovije vesti