Elizabet Harli preživljava dramu: Mog sestrića su brutalno izbola četvorica u Londonu!

Elizabet Harli preživljava dramu: Mog sestrića su brutalno izbola četvorica u Londonu!

Autor: | 11/03/2018

0

Elizabet Harli ovih dana preživljava pravu porodičnu dramu, jer je njen sestrić teško povređen od strane nepoznatih napadača.

Sin rođene sestre Elizabet Harli, Majls Harli (21) je u četvrtak u ranim večernjim satima napadnut i izboden više puta na ulicama Londona dok je bio sa društvom.

Majls je krenuo u svet modelinga, a slavna tetka, koja je izuzetno vezana za njega, mu je dala svoje prezime da bi mu olakšala put koji je izabrao. Mladić je izgubio dosta krvi i povrede su ozbiljne, te se lekari trude da mu spasu život, a potresena Liz je svoja osećanja podelila i na Instagramu:

- Mog 21-godišnjeg sestrića Majlsa Harlija su brutalno napala četvorica muškaraca u Londonu u četvrtak uveče. On je više puta izboden i izgubio je mnogo krvi. Policajac koji je patrolirao u blizini mu je ukazao prvu pomoć dok nije stigla Hitna. Najdublja rana je za par milimetara promašila kičmu. Nekim čludom vitalni organi nisu povređeni. Molimo se da te životinje budu brzo uhvaćene pre nego što oskate ili ubiju nekog drugog. Ovo su tužni dani - napisala je emotivna Liz pokraj fotografije sa Majlsom.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: elizabet harli

Najnovije vesti