Amber Herd posle Džonija Depa i Ilona Maska zavela Šona Pena?

Amber Herd posle Džonija Depa i Ilona Maska zavela Šona Pena?

Autor: | 11/03/2018

0

Glumica i manekenka Amber Herd je u februaru, po drugi put, raskinula s inovatorom i milijarderom Ilonom Maskom (46). Iako portal TMZ tvrdi da je Mask prekinuo vezu, on kaže da mu je Herd slomila srce jer je bio jako zaljubljen.

A sada se šuška da se Amber i Šon Pen viđaju tek nekoliko dana, ali navodno su 'kliknuli' jer imaju dosta zajedničkih interesa.

- Sedeli su u tamnijem delu restorana, šaputali i kikotali se. Zajedno su pili vino i izgledali su poput zaljubljenog para - rekao je jedan od gostiju bara Sunset Tower u Los Anđelesu koji je, kako tvrdi, svedočio sastanku Šona Pena (57) i Amber Herd (31).

 

Pen je prošle godine prekinuo s glumicom Šarliz Teron (42) posle 18 meseci veze. Oskarovac je pre romanse sa Šarliz bio u braku sa zvezdom serije 'Kuća od karata' Robin Rajt (51).

 

Šon je osamdesetih bio u turbulentnom braku s Madonom (59) četiri godine. Prema pričama, Pen je tpkom jedne svađe zavezao Madonu za stolicu i nije je puštao iz kuće dva dana. Glumac je optužbe, koje su izneli Madonini biografi, negirao, a pevačica je rekla da je Šon nikada nije tukao.

 

Herd, koju smo mogli da vidimo u filmu 'Liga pravde' kao kraljicu Atlantisa Meru, razvela se od Džonija Depa (54) posle godinu dana braka i pet godina veze.

Amber je Depa, kojeg je upoznala na setu filma 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja' optužila da ju je fizički zlostavljao pa je fotografisala masnice na licu koje su, tvrdila je, dokaz da joj je bacio mobilni u glavu. Takođe je pričala da ju je jednom prilikom gušio jastukom i da je bio često pijan i agresivan.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash