Ešton Kučer i Mila Kunis: Naša deca neće ništa da naslede, novac ćemo dati u humanitarne svrhe

Ešton Kučer i Mila Kunis: Naša deca neće ništa da naslede, novac ćemo dati u humanitarne svrhe

Autor: | 07/03/2018

0

Ešton Kučer, koji je od 2015. u braku s Milom Kunis i imaju ćerku Vajat (3) i sina Dimitrija (1), ističe da on i supruga neće jednog dana ostaviti deci svoje bogatstvo. 

- Nećemo odgajati praznoglavce. Ima ih dovoljno u ovom svetu - rekla je supruga Eštona Kučera, glumica Mila Kunis (34). Njegovo bogatstvo procenjuje se na 200 miliona dolara, a Kunis 'teži' 45 miliona dolara

- Naša deca imaju privilegovan život, a da to ni ne znaju - rekao je glumac Ešton Kučer (40) u emisiji svog prijatelja i kolege Daksa Šeparda (43).

- Ne nameravam da im dajem poklone kada odrastu i osnujem fond kako bi lagodno živeli. Mila i ja ćemo novac donirati u dobrotvorne svrhe i ostale korisne stvari - objasnio je Kučer. Glumac je svoje bogatstvo povećao investicijama pa će pomoći deci ako budu htela da pokrenu svoj posao.

 

- Samo kad mi predoče dobro osmišljen poslovni plan, investiraću novac i pomoći im, ali fond ni tada neće dobiti - istakao je Kučer. Nada se kako će ih motivisati život koji su imali odrastajući da pokušaju da stvore nešto svoje ili barem slično.

Kunis je krajem prošle godine u emisiji Entertainment Tonight govorila o skromnim počecima muža i sebe u seriji 'Lude sedamdesete' i objasnila kako će naučiti decu da cene vrednost novca.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty