Pamela Anderson iskreno o muškarcima: Stalone je pokušao da me obori s nogu nudeći mi automobil i kuću

Pamela Anderson iskreno o muškarcima: Stalone je pokušao da me obori s nogu nudeći mi automobil i kuću

Autor: | 04/03/2018

0

Zvezda serije "Čuvari plaže" u jednom intervjuu nagovestila da je bila u vezi sa ruskim liderom. Rekla je da se sa njim srela više od jednom, ali je prećutala detalje, što je shvaćeno kao da su imali aferu.

Američka glumica Pamela Anderson (50), poznata po burnom ljubavnom životu, nagovestila je u jednom intervjuu da je bila u vezi i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Zvezda serije "Čuvari plaže", koja iza sebe ima četiri braka, kaže da se sa šefom Kremlja srela više od jednom, ali je prećutala detalje, što je mnoge navelo da pomisle da su imali ljubavnu aferu.

Pamela je u intervjuu britanskom novinaru Pirsu Morganu u emisiji "Životne priče" rekla da je bila sa mnogo muškaraca. Na pitanje da li su istinite spekulacije da je bila sa Putinom, ona nije konkretno rekla da jeste, ali je to sugerisala.

- Upoznala sam ga 2009, kad sam ga zamolila da zabrani lov na foke. Tačno je da me je kasnije pozvao na svoju inauguraciju 2012, na koju nisam mogla da dođem. Ipak, bilo je nekih zanimljivih susreta... Našli smo se nekoliko puta na istom mestu... Imam odličan odnos sa Rusima i obožavam Rusiju - kazala je seks-bomba uz osmeh, zbog kog su mnogi pomislili da je bila u vezi sa šefom Kremlja.

 

Pamela je progovorila i o pozivu Silvestera Stalonea da bude u otvorenoj vezi s njim. Glumac joj je ponudio stan i auto, ali nije pristala na to jer nije želela da bude ‘samo još jedna devojka u njegovom haremu’.

- Kratko smo bili zajedno. Stalone je pokušao da me obori s nogu nudeći mi automobil i kuću. Međutim, rekao mi je da ne može da bude samo sa mnom, već želi otvorenu vezu kako bi bio i sa drugim ženama, zbog čega sam ga na kraju odbila - otkrila je Pamela.

 

Ona je objasnila i svoj odnos sa osnivačem "Vikiliksa" Džulijanom Asanžom, budući da se spekulisalo da su u ljubavnoj vezi. On od 2012. živi u ambasadi Ekvadora u Londonu, a upoznali su se preko modne kreatorke Vivijan Vestvud na jednom događaju u ambasadi 2016. Nakon toga je Pamela počela redovno da ga posećuje, a poslednji put su se videli 8. februara.

- Imam sjajan odnos sa njim, ali nismo u romantičnoj vezi. Samo smo izuzetno bliski prijatelji. Asanž je jako pametan i volim da razgovaram sa njim - istakla je Pamela, koja je u nekoliko navrata izjavljivala da je osnivač "Vikiliksa" seksi.

 

Progovorila je i o vezi s Tomi Lijem koji je 1998. završio u zatvoru na šest meseci jer ju je udario nogom dok je držala njihovog sina: ‘Postalo je jako ružno. Nisam o tome razmišljala već jako dugo, ali da… bilo je jako loše’.

Iako je uvek govorila da jedan muškarac nije dovoljan, američka glumica je izjavila da je jako srećna sa novim dečkom, 18 godina mlađim fudbalerom Marseja Adilom Ramijem (32). Sa njim poslednjih godinu dana živi u Francuskoj.

- On me je potpuno opčinio. Fantastičan je. Volim ga! Veoma je dobar prema meni i srećna sam sa njim u Francuskoj - navela je Amerikanka.

 

Za kraj je devojkama poručila da su prestroge prema sebi i da najseksi stvar koju mogu da urade je da imaju samopouzdanje: ‘Kada si jednostavno slobodna u svom životu i u svom telu, mnogo si atraktivnija’. Osim samopouzdanja, kaže da je za odlična stvar za seksualni život veganska ishrana.

hellomagazin.rs Guliver/Cover
Tagovi: pamela anderson

Najnovije vesti