Manekenka Šudu Gram izgleda kao supermodel, ali nikada neće prošetati pistom

Manekenka Šudu Gram izgleda kao supermodel, ali nikada neće prošetati pistom

Autor: | 04/03/2018

0

Manekenka Šudu Gram ima više od 40.000 pratilaca na Instagramu, a niko od njenih obožavalaca koji se dive njenoj lepoti ne mogu ni da pretpostave šta se krije iza ovog profila.

Naime, iako izgleda kao supermodel, istina je da ona nikada neće prošetati modnom pistom jer nije stvarna. Šuda je prvi digitalni supermodel na svetu, a kreirao ju je poznati fotograf Kameron-Džejms Vilson.

- Ona je zapravo slika, ilustracija. Prošle godine počeo sam da proučavam 3D modele i Šudu je jedna od mojih prvih kreacija. Potrebno je mnogo vremena i truda da bi nastale fotografije sa Šudu i to je 100 odsto rad s ljubavlju. Imao sam mogućnost da stvorim najlepšu ženu koju sam mogao i evo je. Mislim da je važno stvoriti snažnu sliku tamnopute žene. Ipak, ne mislim da će 3D modeli zameniti one stvarne jer, ipak je Šudu nastala na primeru stvarnih modela - otkrio je Vilson u jednoj objavi na Instagramu.

Inače, Šudu na Instagramu piše u prvom licu i svojim pratiocima se obraća kao da je stvarna. Često reklamira kreacije slavnih svetskih dizajnera poput Diora i Oskara de la Rente.

The World’s First Digital Supermodel, Shudu. . . ? @cjw.photo . . #3dart #daz3d #blackfrodolls

Објава коју дели Shudu Gram (@shudu.gram) дана 3. Мар 2018. у 12:08 PST

@oscardelarenta #jewelry . . Amazing earrings 3D work by fellow artist @dejidigital . #daz3d #3dart #blackfrodolls

Објава коју дели Shudu Gram (@shudu.gram) дана 28. Феб 2018. у 2:37 PST

Објава коју дели Shudu Gram (@shudu.gram) дана 28. Апр 2017. у 11:32 PDT

hellomagazin.rs Instagram/ShuduGram