Tužno iščekivanje: Gledamo Glogovca kao Vukana Nemanjića u subotu na RTS

Tužno iščekivanje: Gledamo Glogovca kao Vukana Nemanjića u subotu na RTS

Autor: | 03/03/2018

0

Dugo iščekivana epizoda serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" u kojoj se pojavljuje Nebojša Glogovac, u ulozi Vukana Nemanjića, biće prikazana večeras na RTS-u

Serija "Nemanjići" je kao veliki projekat RTS-a izazvala mnogo komentara, uglavnom negativnih, a večeras će biti prikazana epizoda o kojoj svi pričaju, i u kojoj se Nebojša Glogovac pojavljuje u ulozi Vukana Nemanjića.

Ovo je poslednja velika uloga pokojnog Glogovca, pa zato i ne čudi što je večerašnja epizoda "Nemanjića", i pre prikazivanja, privukla toliku pažnju. Da podsetimo, zbog izbora u Beogradu, umesto u svom standardnom terminu nedeljom uveče, nova epizoda će biti prikazana večeras u istom terminu, piše Telegraf.

Vukan Nemanjić je bio nasjtariji sin Stefana Nemanje. Vukan je bio kralj Zete i veliki župan Raške, ali je lišen raškog prestola, na koji je došao njegov mlađi brat Stefan Nemanjić.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, svi sa nestrpljenjem iščekuju večerašnju epozodu i pojavljivanje legendarnog Glogovca, u nadi da će njegov lik promeniti nešto u daljem toku ove serije.

Pogledajte najavu za novu epizodu "Nemanjića":

Hellomagazin.rs Stefan Tomaševic/Ataimages