Kit Ričards se pokajao: Iskreno žalim što sam Miku Džegeru predložio vazektomiju

Kit Ričards se pokajao: Iskreno žalim što sam Miku Džegeru predložio vazektomiju

Autor: | 01/03/2018

0

Kit Ričards (74) se izvinio u sredu što je sugerisao da bi njegov kolega iz Rolingstonsa, Mik Džeger (74) trebao da razmisli o vazektomiji.

- Ne možeš više da budeš otac u tvojim godinama, misli na tu jadnu decu. Vreme ti je za vazektomiju -  izjavio je Ričards za Wall Street Journal.

Džeger je dobio osmo dete u decembru 2016. u 73. godini. Njegov sin Devero plod je njegove veze s njujorškom plesačicom Melani Hemrik, 40 godina mlađom od slavnog rokera.

- Iskreno žalim zbog komentara o Miku Džegeru koji su bili potpuno neprimereni. Naravno, izvinio sam mu se i lično - napisao je u srijedu u tvitu Kit.

Odnos dvojice članova Rolingstonsa tokom 50-godišnje karijere znali su ponekad da budu burni. Godine 2010. gitarista Stonsa objavio je memoare 'Life' u kojima se podsmehnuo Džegeru, koji po njemu ima potrebu za stalnom pažnjom, pa je otkrio da ga članovi benda zovu 'Njegovo visočanstvo'.

Ričards se čak upustio u spominjanje njegovih intimnim delova ismejavajući 'njegov mali ud'.

Do nove napetosti između dve legende rokenrola dolazi u vreme kada Rolingstonsi najavljuju novu turneju po Evropi koja će početi 17. maja u Dablinu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty