Katarina Radivojević: Nije istina da sam ikoga ošamarila i to ću dokazati na sudu

Katarina Radivojević: Nije istina da sam ikoga ošamarila i to ću dokazati na sudu

Autor: | 01/03/2018

0

Nakon spekulacija i vesti da je Katarina Radivojević napustila snimanje serije "Urgentni centar", jer je navodno ošamarila devojku iz organizacije, lepa glumica je odlučila da stavi tačku na sve i da se obrati sudu.

Nakon povratka iz Los Anđelesa, Katarina Radivojević je u emisiji Exkluziv objasnila o čemu se radi:

- Nije istina da se to dogodilo, to je laž i to ću dokazati na sudu - rekla je Katarina i napomenula da je sve počelo od jednog njenog intervjua u dnevnim novinama.

- Gde sam imala potrebu da objasnim publici zašto ne učestvujem u drugoj sezoni "Urgentnog centra", a to je moje pravo kao umetnika da se borim da budem plaćena normalno. I to je zapravo bio razlog zašto nisam učestvovala u snimanju. Zaista nisam očekivala takvu reakciju dotičnog gospodina - rekla je Katarina, dok su iz producentske kuće, koja radi pomenutu seriju, odgovorili da je za njih ova priča završena i da ne želle da komentarišu "tuču između glumice i organizatorke".

- Sve je to sramno, ali ja ću to sve bolje objasniti u svom projektu koji trenutno radim, a to je predstava koja se bavi ženskim pravima. I još je malicioznije sa njegove strane zato što je slagao da sam udarila ženu, kada radim predstavu u kojoj zaista govorim o pravima žena u kojoj igraju Marija Vicković, Nina Seničar i ja - rekla je na to glumica.

Katarina je na kraju imala jasnu poruku za bivšeg poslodavca:

- Imam sve dokaze u svom telefonu u vezi naše saradnje. Uostalom, kako da vam objasnim, mnogo više govore o tome činjenice, jer, da je istina da sam ja nekoga udarila, on mene nikada ne bi pozvao u "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj sam bila u novembru mesecu prošle godine, a da je istina da me je "isterao" iz projekta, ja nikada ne bih došla u njegovu emisiju. Tako da neka dela govore više i od mojih reči. Vidimo se na sudu - poručila je Katarina Radivojević.

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević

Pročitajte još