Dea Đurđević: Mladen je divan, uspešan i ostvaren čovek, tako da mi njegove godine ne smetaju

Dea Đurđević: Mladen je divan, uspešan i ostvaren čovek, tako da mi njegove godine ne smetaju

Autor: | 28/02/2018

0

Dea Đurđević već godinama jedno je od lica "Jutarnjeg programa" TV Pink i u vezi je sa kolegom sa iste televizije, Mladenom Mijatovićem.

Njihove poslovne sfere se pomalo i razilaze, ali imaju i nešto zajedničko. Mladen je zadužen za vesti iz hronike, dok Dea obrađuje svakodnevne teme u svojoj emisiju. Razlika u godinama, kako i sama kaže, skoro da i ne postoji među njima.

Sa svojim kolegom Mladenom Mijatovićem si više od godinu dana u vezi, da li maštate o venčanju?

- Mislim da se sve dešava kada mu je vreme i da svako ima neki svoj najbolji period u životu. Ipak, moram priznati da ja u poslednje vreme razmišljam o toj temi.

Budući da je Mladen novinar crne hronike i da je u javnosti uvek ozbiljan, kakav je privatno?

- On je uvek nasmejan, barem kad je sa mnom, što meni i te kako prija. Mladen i ja se trudimo da zajedničke trenutke provedemo kvalitetno i uz mnogo šale. Baš iz tog razloga, Mladen je svež da na teren ode i u 3-4 ujutru, a ja ga onda i dočekam sa osmehom, pa se oseća odlično i po dolasku sa posla.

Da li mu kuvaš?

- „Vrsna“ sam domaćica, pa moj dragi i ja stalno ručamo po restoranima. Najviše volim da mu spremim limunadu.

Smeta li ti ponekad razlika u godinama?

- Apsolutno ne razmišljam o razlici u godinama. Tek kad neko priča o tome, setim se da je Mladen od mene stariji 20 godina. On je divan, uspešan i ostvaren čovek, tako da mi njegove godine zaista ne smetaju.

Šalješ li svom partneru fotografije?

- Redovno šaljem Mladenu fotke na Vajber. S obzirom na to da je često na ozbiljnim zadacima, volim da mu zanimljivom slikom ulepšam radni dan.

Koja ti je omiljena društvena mreža i koristiš li fotošop?

- Koristim sve društvene mreže, a najviše volim Instagram. Nemam omiljeni filter i trudim se da ne koristim fotošop. Shvatila sam da filteri uništavaju slike, a i postavljanje fotki uz obradu zna da potraje, pa se dogodi i da me prođe želja da je objavim.

Da li ti je teško da svakog jutra ustaješ „pre petlova“?

- Dok sam studirala, želela sam da se bavim novinarskim poslom koji ne zahteva rano ustajanje. Ipak, u životu se obično dogodi ono što ne priželjkujete. Nikad se neću navići da ustajem rano i posle četiri godine rada u jutarnjem programu sam sigurna da se to neće promeniti. Međutim, moram priznati da nakon što završim sa poslom uživam u ostatku dana, tako da ovaj format ima i prednosti.

hellomagazin.rs Stefan Tomašević/ATA Images/Instagram/deadjurdjevic
Tagovi: Dea Đurđević

Najnovije vesti