Devet godina braka: Žizel Bundšen i Tom Brejdi su najzaljubljeniji par u svetskom šou-biznisu

Devet godina braka: Žizel Bundšen i Tom Brejdi su najzaljubljeniji par u svetskom šou-biznisu

Autor: | 27/02/2018

0

Ovog februara Žizel Bundšen i Tom Brejdi su proslavili devet godina skladnog braka. Na pitanje ko je najskladniji i najzaljubljeniji par u svetskom šou-biznisu mnogi će reći da su to upravo njih dvoje.

Ovako važan jubilej brazilska modna zvezda obeležila je na Instagramu, slikom sa venčanja i sledećom porukom: "Kakvo je ovo putovanje bilo poslednjih devet godina. Volim da učim i da se razvijam uz tebe. Srećna godišnjica, ljubavi mog života!".

Za muškarca svog života Žizel se udala 2009. na privatnoj ceremoniji u letovalištu Santa Monika u okolini Los Anđelesa. Uz mladence su tada bili samo prijatelji i porodica. Nevesta je blistala u venčanici boje slonovače modne kuće "Dolče&Gabana", a do oltara su je, kao velikog ljubitelja životninja, pratila njena tri psa.

Slavlje se potom nastavilo u njihovom domu u Bretvudu, a predstavnicima medija je strogo bio zabranjen prilaz. Želeli su da taj dan imaju samo za sebe, baš kao što su i veridbu "sproveli" u četiri oka, odbijajući da potrvde vest o tome sve dok je samo venčanje nije potvrdilo.

Live, Laugh, Love.....and I Love You! Feliz Aniversário! Te Amo muito!!❤️??

Објава коју дели Tom Brady (@tombrady) дана 26. Феб 2018. у 4:00 PST

Osvojio je njegov harizmatični osmeh

Manekenka i zvezda američkog fudbala "sreli su se" 2005. godine. Ona je bila u "svežoj postrazlaznoj fazi" sa Leonardom Dikaprijem, a listajući magazin, naišla je na Tomovu sliku. Dopao joj se, ali je saznala da je u vezi sa glumicom Bridžet Mojhan.

"On je sladak, ali ima devojku. Ima toliko muškaraca na ovom svetu, zašto bih bila sa čovekom koji nije sam i slobodan?", ispričala je kasnije za "Boston Herald".

Објава коју дели Tom Brady (@tombrady) дана 11. Феб 2018. у 4:22 PST

Prošlo je godinu dana i njih dvoje su se upoznali. On već tada slobodan, očarao ju je svojim izgledom.

"Njegov osmeh je bio najharizmatičniji koji sam ikada videla. Bila je to ljubav na prvi pogled", dodala je Žizel.

Igrač "Nju Ingland patriotsa" i lepa Brazilka postali su par. Zabavljali su se tri godine pre nego što su ozvaničili romansu. I svojim brakom vratili su veru u instituciju koja sve više bledi.

Poljupci i zagrljaji u javnosti

Uspešno su jedno uz drugo nastavili sa karijerama. Tom Brejdi je postao legenda američkog fudbala, a njegove utakmice na Superboulu Žizel ne propušta.

Ona se pre nekoliko godina oprostila od piste, ali ne i od mode, pa se i dalje pojavljuje u modnim kampanjama. Do prošle godine bila je najplaćenija manekenka na svetu, a onda ju je Kendal Džener svrgnula sa prvog mesta.

Žizel i Tom koji imaju ćerku Vivijan Lejk i sina Bendžamina ne ustručavaju se da u javnosti pokažu emocije. "Izgledaju kao zaljubljeni tinejdžeri", može se čuti za njima.

Објава коју дели Gisele Bündchen (@gisele) дана 26. Феб 2017. у 9:51 PST

Објава коју дели Gisele Bündchen (@gisele) дана 3. Авг 2016. у 6:41 PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash