Saša Popović otkrio kod koje proročice je išao: Za pet minuta mi je ispričala ceo život!

Saša Popović otkrio kod koje proročice je išao: Za pet minuta mi je ispričala ceo život!

Autor: | 26/02/2018

0

Direktor Granda Saša Popović otkrio je javnosti do sada nepoznate detalje iz svog života, a ono čime je iznenadio sve jeste poseta baba Vangi koja mu je prorekla sve. Međutim, on nije jedina zvezda naše estrade koja je išla kod nje.

Sa Sašom je baba Vangu posetila i cela grupa "Slatki greh" koja je u to doba harala cbivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidela raspad njihove čuvene grupe kao i vreme kada će se to dogoditi.

- Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: "Skini naočare". Ja kažem: "Ne nosim naočare", a ona kaže: "Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare". Rekla je: "Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati". I onda mi je rekla ceo život... Hajd sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla... Čak me je i pitala: "Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti?" - rekao je Popović.

"I ti sada sve znaš", pitala ga je voditeljka.

- Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala ceo život i rekla je: "Dobro pamti šta ću da ti kažem!" Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo - otkrio je Popović u emisiji "Balkanskom ulicom".

Podsetimo, i Brena je jednom prilikom otkrila kako je bila u poseti baba Vangi, koja joj je otkrila da će se "udati za čoveka u belom".

"Živećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca", citirala je svojevremeno Brena Vangine reči.

- Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Belo odelo, bela uniforma - rekla je pevačica.

- Nisam bila preterano oduševljena, jer nisam mogla da zamislim da putujem po svetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da "beli sport", tenis, ima belu uniformu - ispričala je Brena u nekoliko navrata.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva/ATA Images
Tagovi: saša popović