Heder Loklir uhapšena zbog nasilja u porodici (video)

Heder Loklir uhapšena zbog nasilja u porodici (video)

Autor: | 26/02/2018

0

Glumačka zvezda Heder Loklir uhapšena je u nedelju uveče zbog optužbi za porodično nasilje, a potom i za napad na službenu osobu.

Sve je počelo kada se njen brat Mark vratio kući i prvo što je video da se Heder i njen dečko, čiji identitet nije objavljen, divljački mlate. Čovek je odmah pozvao 911, ali nažalost, situacija se nije primirila ni kada su ih policajci razdvojili.

 

Posrnula bivša zvezda Dinastije i Melrose Place-a potom je divljački nasrnula na policajce, kojima ništa drugo nije preostalo nego da je svladaju i strpaju na zadnje sedište policijskog automobila.

Anonimni izvor iz policije za TMZ je otkrio da je apsolutni nered nastao kada su policajci saopštili Loklir da moraju da je privedu. U roku sekunde glumica je eksplodirala i napala čak tri policajca. Oni su na kraju morali da je zavežu lisicama i odvedu u bolnicu na dalje pretrage.

Loklir će još neko vreme biti iza rešetaka dok joj sudija ne odredi kauciju.

Inače, ovo nije prvi put da divlja glumica ima problema sa zakonom. Jednom su je policajci uhapsili kako pijana vozi, a jedanput su upali u njenu kuću na dojavu da želi da izvrši samoubistvo. Loklir se dugi niz godina bori s zavisnošću o alkoholu i raznim drogama.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash
Tagovi: Heder Loklir