Moćni vokali na okupu: Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić formirale muzičku grupu (video)

Moćni vokali na okupu: Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić formirale muzičku grupu (video)

Autor: | 26/02/2018

0

Pevačice Sanja Vučić, nekadašnja učesnica Evrosonga, Ksenija Knežević, inače ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, i Ivana Nikolić uspele su da postignu nešto što malo kome sa naših prostora uopšte padne na pamet.

Naime, njih tri su formirale muzičku grupu i snimile pesmu na engleskom jeziku uz pomoć Zorana Milinkovića iz Pariza koji godinama u svetu promoviše Srbiju pod sloganom Serbian BREnd!

Grupa ovih mladih devojaka dobila je simpatičan naziv Hurrricane (u prevodu uragan), a pesma koju su snimile ima simbolično ime po dva najveća uragana koja su pogodila Karibe Irma&Maria.

Devojke su snimile pesmu da bi pokazale kakvo je stanje na ostrvu Sent Martin koji je pogođen uraganom, te otud i simbolični nazivi. Kako smo još saznali, mlade umetnice se na ovome neće zaustaviti. Imaju u planu da objave još četiri pesme i nadaju se uspehu u svetu, ali očekuju i podršku srpskih medija i javnosti, jer kako kažu, gde god da krenu, sa sobom nose i srpske zastave!

- Pesma koju ćete upravo čuti ima za cilj da ukaže na katastrofu koja je zadesila Karipska ostrva prošle godine (gde su i snimani kadrovi iz spota) i nosi u sebi poruku podrške ljudima koji prolaze kroz proces obnova svojih života! Ovom pesmom započinjemo nešto novo, pune entuzijazma i pozitivne energije. Želimo da se zahvalimo svim ljudima sa ostrva St. Maarten, koji su izdvojili vreme da učine ovaj video vrednim pažnje - poručila je Sanja.

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube

Slične Vesti

Najnovije vesti