Jelena Karleuša na reviji brenda "Versaće" u Milanu: Velika je čast sedeti u prvom redu sa mnogim svetskim ličnostima

Jelena Karleuša na reviji brenda "Versaće" u Milanu: Velika je čast sedeti u prvom redu sa mnogim svetskim ličnostima

Autor: | 25/02/2018

0

Pop diva Jelena Karleuša je jedina poznata ličnost iz Srbije koja je prisustvovala reviji čuvenog brenda "Versaće" u Milanu, a specijalni poziv dobila je od tima slavne dizajnerke Donatele Versaće.

Kao neko ko često nosi modele ove kuće, Jelena se našla u prvim redovima, i to sa najvećim svetskim facama, a pop diva za "Alo!" otkriva kako se provela.

- Prvenstveno mi je drago što sam dobila poziv od Donatele Versaće da prisustvujem reviji za kolekciju jesen/zima 2018/2019. Velika je čast sedeti u prvom redu sa mnogim svetskim ličnostima i zahvalna sam na pozivu. Lepo smo se posle revije družili, upoznala sam Donatelu, divna je, zaista. Odlično smo se proveli, nismo maltene ni spavali, ali je bilo fantastično - kaže Jelena i otkriva kako je došlo do specijalnog poziva koji joj je upućen.

Proper lighting is everything ??????❤️⚡️ #VersaceFW18

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 24. Феб 2018. у 12:26 PST

- Mislim da sam ja, kada je reč o Donateli Versaće, tip žene koji ona propagira: visoka, plava, vrlo avangardna, neko ko nema običan, jednostavan kežual stil. Ona ne voli žene koje vole minimalizam. Ja sam pravi tip onoga što ona voli kod žene i mislim da je to razlog što me je pozvala. Njen PR tim je kontaktirao s mojim PR-om i ja sam zaista bila oduševljena - ističe Jelena Karleuša.

?????? #VersaceFW18 #milanofashionweek @versace @donatella_versace

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 23. Феб 2018. у 10:56 PST

S obzirom na to da su je ranije neki optuživali da nosi kopije "Versaće", na pitanje šta će sada reći estrada, pop diva poručuje:

- Mislim da su oni svesni da postoji bitna razlika između njih i mene, a to je da se ja, barem kada je reč o modi, dosta razlikujem. Zato sam i pozvana, zato što sam neko ko često nosi njihov brend, zato što sam njihova ozbiljna mušterija i neko ko u ovom delu Evrope ima veliki uticaj i njima to verovatno znači - kaže Jelena, o kojoj su i svetski mediji pisali kada se u atraktivnoj odevnoj kombinaciji pojavila na modnom događaju.

- Svetski mediji će tek pisati o tome. Mislim da sam prvenstveno ambasador dobre volje, muzike, a zašto da ne i mode. Moje kolege koje se bave muzikom, a koje nisu shvatile do sada, mislim da je pravo vreme da počnu da se i te kako bave svojim stajlingom.

- Ako ćemo realno, kada pogledaš našu kompletnu estradnu scenu, ja sam ranije govorila da deluju kao Bugarke. Bugarke su daleko ispred nas sada kada je reč o modi, tako da moraju da se pozabave, jer evo, kada je neko uspešan u tome, dobije svetski prizvuk - kaže Jelena, a na pitanje da li bi postala zaštitno lice nekog svetskog brenda i da li bi osnovala svoj modni brend, pevačica poručuje:

- Sigurno je da ću u budućnosti biti neko ko koristi veliki modni uticaj, zašto da ne. U današnje vreme muzika i moda su neraskidivo povezani, a kada je reč o meni, mislim da sam pokazala da i te kako imam smisla za to. Prvenstveno kroz moj posao, a onda kroz veliki uticaj na žene koje me prate na Instagramu - završava Jelena Karleuša.

Budući da je Jelena tri noći provela u najskupljem hotelu u Milanu, koji je inače omiljeno prenoćište bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, a gde jedno noćenje košta 5.000 evra, pevačica kaže da ne želi da pominje koliko je potrošila.

- To je njegov hotel, ako se ne varam, tako da su svi kreveti njegovi. Ne bih o cenama, to je degutantno čak i pomenuti - rekla je Jelena.

Hello Milano! Hello FASHION WEEK!

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 23. Феб 2018. у 2:21 PST

hellomagazin.rs Instagram/Karleusastar