Zgodni Smit iz serije "Seks i grad": Sara je uvek bila ljupka i profesionalna

Zgodni Smit iz serije "Seks i grad": Sara je uvek bila ljupka i profesionalna

Autor: | 23/02/2018

0

Zvezde serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker (52) i Kim Katral ( 61) u sukobu su koji je iznenadio sve ljubitelje ove kultne serije. Popularna Samanta odbila je da glumi u trećem nastavku popularnog ostvarenja i ta odluka otvorila je Pandorinu kutiju.

Kim Katral  smatra da se zbog angažmana u seriji nije ostvarila u ulozi majke, a onda je i koleginicu Saru optužila da smrt njenog brata koristi kako se promovisala.

-Da budem jasna ako do sada nisam bila. Ti nisi moja porodica. Nisi mi prijateljica. Zato ti poslednji put pišem da prestaneš da iskorišćavaš našu tragediju kako bi povratila imidž dobre devojke, napisala je Katral.

O ovom sukobu progovorio je i Džejson Luis koji je u seriji glumio zgodnog Smita koji je uspeo da smiri zavodnicu Samantu.

Ako ne možeš reći nešto lepo, ne govori ništa. Slušajte, moram reći da je Sara uvek bila toliko ljupka i toliko profesionalna, i mislim da mislim da bi ljudi trebalo da se sete njihove gracioznosti i stvari koje su im pružile. Tu ću se zaustaviti, jer nemam ništa dobro da kažem - kazao je Smit  u razgovoru za KTLA u Los Anđelesu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty