Maja Nikolić kao Lejdi Gaga: Četiri polunaga muškarca i dekolte o kome se priča

Maja Nikolić kao Lejdi Gaga: Četiri polunaga muškarca i dekolte o kome se priča

Autor: | 20/02/2018

0

Maja Nikolić je, bez premca, najviše uverena u svoju pobedu na ovogodišnjoj "Beoviziji", a osim pesme pevačica je poseban akcenat stavila na koreografiju, ali i stajling.

- Dobro veče, ja sam Maja Nikolić i dobrodošli u moju zemlju čuda - najavila je svoj nastup pevačica koja se publici predstavila pesmom upravo pod nazivom "Zemlja čuda".

Srbija večeras dobija predstavnika za Evrosong, ko pobeđuje? (video)

Možda je upečatljivije od njene pesme bio nastup u okviru kojeg je Maja nastupila u pratnji četiri polugola muškarca čiji je zadatak bio da osim igranja, "nose" pevačicu.

I pre njenog nastupa na društvenim mrežama se govorilo da pesma ima šanse, jer je pevljiva i ima taj festivalski šmek, ali su svi bili uvereni da će Maja svojim nastupom i koreografijom pesmu baciti u zasenak. Tako je i bilo, Maja nije izneverila očekivanja...

Објава коју дели wiwibloggs (@wiwibloggs) дана 20. Феб 2018. у 12:27 PST

Maja ima i druge planove nakon Beovizije:

- Iznenadila sam se kad je nedavno sa mnom kontaktirao čovek koji radi s Bijonse. On je specijalno zbog mene i Beovizije došao u Srbiju. Rekao mi je da mu se izuzetno dopada pesma na engleskom, kao i to kako sam je otpevala i dočarala. Bio je nekoliko puta na našoj probi, oduševio se kako izgleda koreografija koju smo danonoćno spremali. Naravno da sam ga pitala za Bijonse, jer s njom sarađuje, a ona je planetarna zvezda. Rekao mi je da nas dve imamo sličnu harizmu i energiju. Ako se poklopi pesma, nas dve možemo jednog dana i duet da uradimo pošto mu se izuzetno dopada kako pevam na engleskom. Zasad želi da snimim ceo album u fazonu kakva je i moja pesma za Evroviziju, a ja svakako za nedelju dana izbacujem novi CD - kaže Maja za Kurir.

Објава коју дели Danijela Nikita (@danidaksi) дана 20. Феб 2018. у 12:29 PST

hellomagazin.rs/m.g. RTS/Promo