Kraljica Elizabeta u društvu Ane Vintur na Nedelji mode u Londonu (video)

Kraljica Elizabeta u društvu Ane Vintur na Nedelji mode u Londonu (video)

Autor: | 20/02/2018

0

Na Nedelji mode u Londonu u utorak se mogao videti neočekivani prizor: kraljica Elizabeta II. i Ana Vintur, jedna od najuticajnijih osoba u svetu mode, sedele su jedna kraj druge na modnoj reviji na koju je britanska kraljica došla prvi put.

Kraljica koja je sedela u prvom redu, gledala je predstavljanje mladog britanskog dizajnera Ričarda Kvina kome je uručila prvu "nagradu za modu Elizabeta II.", koja će se ubuduće svake godine dodeljivati mladim talentima.

Elizabeta II., koja je bila u jednostavnom kostimu od svetloplavog tvida, činila se na trenutke zbunjena pred Kvinovom kolekcijom u kojoj su bila zanimljiva odela sa cvetnim uzorcima koja su se nosila s motociklističkim kacigama te teške kožne haljine i mrežaste čarape.

Објава коју дели Emily Nash (@emilynashhello) дана 20. Феб 2018. у 8:58 PST

- Veliko mi je zadovoljstvo što danas mogu biti na Nedelji mode u Londonu - rekla je uoči predaje nagrade.

- Od tvida s Hebrida do notingemske čipke, dakako i Karnabi Strita, naša modna industrija je dugi niz godina poznata po svom izuzetnom umeću pa i dalje proizvodi tkanine svetske klase i najmodernije, praktične kreacije.

Kraljičin dolazak na reviju bilo je "neverovatno" iskustvo, rekao je Ričard Kvin, dodajući da bi rado kreirao odeću za buduću članicu kraljevske porodice, američku glumicu Megan Markl koja će se u maju venčati za princa Harija.

@topmodels2.0 је поделио/ла објаву дана 20. Феб 2018. у 1:52 PST

Објава коју дели Mishah (@mishahbiz) дана 20. Феб 2018. у 1:40 PST

Објава коју дели E D W A R D (@edwardwjs) дана 20. Феб 2018. у 1:39 PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti