Iznenadno venčanje: Ejmi Šumer se udala za kuvara koji ju je osvojio, posle samo pet meseci veze!

Iznenadno venčanje: Ejmi Šumer se udala za kuvara koji ju je osvojio, posle samo pet meseci veze!

Autor: | 18/02/2018

0

Bilo je to jako opušteno venčanje, koje su organizovali u zadnji čas. Većina gostiju su dobili pozivnice dva dana ranije. Ejmi je napisala: 'Hej, udajem se. Ako možete da dođete, super, a ako ne, bez brige - rekao je izvor za US Magazine. 

Komičarka Ejmi Šumer (36) i kuvar Kris Fišer (38) u vezi su tek pet meseci, a javnosti su se prvi put 'predstavili' kao par na rođendanskoj žurki Elen Dedženeris 11. januara.

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 15. Феб 2018. у 10:53 PST

Svadba je iznenadila i Ejminu blisku prijateljicu, glumicu Dženifer Lorens.

- Bilo je veoma iznenađujuće, ali bilo je predivno. Plakala sam kroz celu ceremoniju, pogotovo kada je Kris čitao svoje zavete, bili su prelepi. Njih dvoje se jako vole i ne mogu da budem srećnija zbog toga - rekla je zvezda 'Igre gladi'.

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 15. Феб 2018. у 11:48 PST

Šumer su na venčanje došli i Džejk Gilenhal, Dženifer Aniston, Čelsi Hendler, Džud Eptou, Dejvid Spejd i Lari Dejvid. Na svojoj društvenoj mreži, autorika filma 'Trainwreck' je i podelila nekoliko fotografija sa venčanja. Gostima je pevala kabare performerka, pevačica i komičarka Bridžet Everet. Na venčanju je bilo osamdeset gostiju.

@amyschumer је поделио/ла објаву дана 17. Феб 2018. у 12:33 PST

Komičarka je pre Krisa bila u vezi s dizajnerom nameštaja Benom Hanišom koga je upoznala preko aplikacije Tinder. U vezi su bili nešto više od godinu dana, a posle raskida ostali su prijatelji.

Njen izabranik, Fišer, vlasnik je restorana Beach Plum, a jedan od čestih gostiju su mu Barak i Mišel Obama.

Yup

@ amyschumer је поделио/ла објаву дана 15. Феб 2018. у 8:53 PST

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: ejmi šumer