Ana i Rasta poljupcem na sceni nagovestili pomirenje (video)

Ana i Rasta poljupcem na sceni nagovestili pomirenje (video)

Autor: | 17/02/2018

0


Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta održali su svoj prvi zajednički koncert posle više od godinu dana i pokazali da hemija kada se dohvate mikrofona i dalje postoji, a priliku su iskoristili i da se poljube na bini!

Naime, Ana i Rasta su nastupili pred prepunom skopskom arenom „Boris Trajkovski“ i napravili šou.

Osim raznih multimedijalnih sadržaja, velikog broja plesača i svetlosnih efekata, Ana i Rasta su atmosferu doveli do usijanja nakon što su se poljubili na sceni, a publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Inače, oni su tokom čitavog nastupa razmenjivali zavodljive poglede i jedno drugom upućivali komplimente, a u dobrom raspoloženju su i završili svoje gostovanje u Makedoniji.

Supružnici su se nakon nastupa odmorili u luksuznom apartmanu poznatog skopskog hotela, posle čega je Ana morala da se vrati u Beograd kako bi brinula o njihovoj ćerki Tari, dok je Rasta nastavio sa turnejom. Kako saznajemo, supružnici se nisu razdvajali tokom boravka u Skoplju, ali Ana nije mogla da prati Rastu jer joj je šestomesečna ćerkica Tara mnogo nedostajala.

Ovo je bilo prvi put da se od svoje mezimice odvojila duže od nekoliko sati, tako da je požurila kući kako bi joj se posvetila, a Đurić će im se naknadno pridružiti.

Podsećamo, Ana i Rasta su krajem prošle godine objavili saopštenje u kojem su obavestili javnost da se razvode, nakon čega su povukli reč i nastavili zajednički život, a kako stvari stoje, brakorazvodne papire neće ni potpisivati.

Pogledajte kako Ana i Rasta razmenjuju nežnosti na koncertu:

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/AtaImages/Instagram

Pročitajte još