Milica Dabović proslavila 36. rođendan: Imam veliku i jedinu želju

Milica Dabović proslavila 36. rođendan: Imam veliku i jedinu želju

Autor: | 16/02/2018

0

Proslave rođendana nas, hteli mi to ili ne, teraju da se zapitamo da li su životne odluke mogle da nam budu i drugačije.Veliki je broj onih koji se raduju danu kada duvaju svećice na rođendanskoj torti, a u tu grupu spada i bivša košarkašica Milica Dabović.

Ipak, njeni prioriteti su se promenili od kada je krajem prošle godine postala majka jednom Stefanu. Svoj 36. rođendan ona slavi danas a a svojim obožavaocima je otkrila da ima jednu veliku želju.

-Godina za godinom. Nekada sam najviše volela svoj rođendan i to je dan kome sam se i u 35. radovala kao malo dete. Danas mi više nije važan, danas i zaboravljam na rođendan jer imam tebe, mislim samo na tebe, gledam tebe, obožavam tebe sine, tvoj rođendan mi je sada sve! Danas su mi reči nekoga dotakle srce, dušu i već sam pustila suzu (radosnicu) jer takve reči su moji najlepši pokloni. Dan će proći ali sve što volim ostaje! Danas sam na moru i imam veliku želju i jedinu želju, a ti Bože pomozi mi molim te da se ona ostvari i da svi budemo na okupu- napisala je Milica Dabović na svom Instagramu.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Milica Dabović

Pročitajte još