Snažna poruka Adrijane Lime na koju je reagovao i Novak Đoković

Snažna poruka Adrijane Lime na koju je reagovao i Novak Đoković

Autor: | 15/02/2018

0

Lepa Adrijana Lima je Dan zaljubljenih obeležila divnom i moćnom porukom koju je podelila sa svima na svom Instagramu, a na koju je reagoavo i Novak Đoković potvrdivši da se slaže sa Adrijaninim rečima.

"Ko je žena? Kada je ćutljiva i tiha, million stvari joj prolazi kroz glavu. Kada zuri u vas, ona se u tom momentu pita zašto vas toliko voli iako njenu ljubav prihvatate olako.

Kada kaže da će biti uz vas, zaista će biti u svakom trenu jača od svake stene. Nikada je nemojte povređivati ili shvatati olako.

Ovo je vrlo emotivna poruka žene, koja dolazi pravo iz srca.

Neko ju je upitao: Da li ste zaposlena žena ili ste domaćica?

Odgovorila je: Da, ja sam domaćica sa punim radnim vremenom. Radim 24 časa dnevno. Ja sam mama. Ja sam supruga. Ćerka. Snaja. Ja sam budinik. Kuvarica. Sluškinja. Učiteljica. Konobarica. Dadilja. Medicinska sestra. Pomoćnica. Čuvarka. Savetnica. Zadužena za udobnost. Nemam godišnji odmor. Ne idem na bolovanje. Nemam slobodne dane. Radim i noću i danju. Na raspolaganju sam u svakom trenu i plaćena sam rečenicom: “Šta si radila čitav dan?”

Ovo je posvećeno svim ženama.

Žena ima jedinstven karakter poput soli! Njeno prisustvo se ne pamti, ali kada je nema, sve postaje bezukusno. Prosledite ovo svim voljenim damama… Našim majkama, ćerkama, sestrama i prijateljicama.

Pošaljite ovo svakoj ženi da je nasmejete, ali i svakom muškarcu da ga naterate da shvati koliko žena zaista vredi." - napisala je Adrijana Lima.

Na objavu brazilske manekenke reagovao je i Novak Đoković koji je oduševljeno poručio:

"Da. Ovo.", uz emotikon aplauza i podrške, a zatim označio svoju suprugu Jelenu Đoković, na taj način deleći ovaj emotivni Adrijanin post s njom.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash