Sara Džesika Parker odgovorila Kim Katral na uvrede koje joj je javno uputila

Sara Džesika Parker odgovorila Kim Katral na uvrede koje joj je javno uputila

Autor: | 15/02/2018

0

Polednjih dana javnost zabavlja žestoka svađa između glavnih glumica hit serije "Seks i grad".

Radi se o Keri i Samanti, odnosno Sari Džesiki Parker i Kim Katral koja je prva i jedina "bljuvala vatru" na bivšu koleginicu sa kojom je najbolja prijateljica bila isključivo na malim ekranima.

Sve je počelo javnim izražavanjem saučešća od strane Sare Džesike Kim zbog smrti njenog brata, na šta je Kim reagovala slikom na Instagramu u kojoj je poručila bivšoj koleginici kako ne treba njeno saosjećanje, a nazvala ju je "licemernom lažljivicom koja se samo pravi da je dobra i draga".

Njihovo neslaganje počelo je još na setu spomenute serije, a razloga je bilo nekoliko: od toga da je Sara bila najbolje plaćena među njima, iako je Kim tada bila najpoznatija, do toga da je Parker isposlovala i da ne snima scene seksa u količini i na način kao što su to morale ostale. Kim je istakla i kako je Sara okrenula ostale koleginice protiv nje, zbog čega se osećala kao da je među "zlim" devojkama.

Svađa sa Keri bila je razlog zašto je Kim odlučno odbila snimanje trećeg nastavka filma, što je Sara Džesika javno iskomentarisala i jasno dala do znanja da ne podržava takav njen stav, ali sve na vrlo damski način. Međutim, i to je tada razljutilo Kim.

A posle nekoliko dana medijske ćutnje, Parker je najzad komentarisala napad na sebe pa je ponovo pomno pazila šta će da kaže, insistirajući i dalje kako među njima "nema nikakve svađe".

- Nije bilo svađe pa je sve preuveličano. Nikada nisam pričala o tome, osim što sam rekla da sam iskreno razočarana činjenicom da se neće snimati treći nastavak filma. Ali, nikada nisam komentarisala njen intervju s Pirsom Morganom kada je izgovorila jako ružne stvari o meni koje su me povredile. Imale smo divno iskustvo i ne verujem da ću ponovo proživeti tako nešto - rekla je glumica u intervjuu za časopis People.

Hoće li Kim prećutati ono što dalje ima da kaže ili će nastaviti sagu, ostaje nam da pričekamo i vidimo.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty