Zdravko Čolić nam za Dan zaljubljenih poklanja spot za pesmu "Kuća puna naroda" (video)

Zdravko Čolić nam za Dan zaljubljenih poklanja spot za pesmu "Kuća puna naroda" (video)

Autor: | 14/02/2018

0

Zdravko Čolić obradovao je svoju publiku novim spotom "Kuća puna naroda", koji je premijerno pušten danas, 14.februara, za Dan zaljubljenih.

Spot jednostavne, romantične forme, sniman je u Dubrovniku i zamisljen je kao povratak Zdravka u grad izgubljene ljubavi, mesta lazne emotivne iluzije. Svojim glasom on zeli dotaci ljude, ispricati pricu o predivnoj lazi.Finalizirajuci pricu, hrleci ka njemu, stotine ljudi mu se prolaskom kroz predivne i puste dubrovačke ulice pridružuje na plaži.

Tekst pesme napisao je Zlatan Stipišić Džiboni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

- Ova pesma, za koju je tekst napisao Džiboni, a koja je naša prva saradnja, asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima. Svojim glasom želim da doprem do ljudi, i sam tekst pesme kaže: Živote moj, podari mi glas, pesmama da zagrlim vas - rekao je Čolić.

Glavnu ulogu reditelj Aleksandar Kerekeš je poverio Tijani Šarenac, iskusnom modelu sa velikim međunarodnim iskustvom.

- Budući da se dvodnevno snimanje spota odvijalo u otežanim uslovima, svega par dana od proslave Svetog Vlaha kada su ulice bile pune ljudi, zamisao praznih dubrovačkih ulica realizovana je zahvaljujući sjajnoj ekipi Dubrovačkih letnjih igara i njihovoj logističkoj podršci, kao i gradu Dubrovniku - izjavio je reditelj Aleksandar Kerekeš Keki.

U pitanju  je pesma koja je treća ekranizacija sa najnovijeg albuma "malo sreće", regionalnog izdanja dve najveće izdavačke kuce PGP RTS i CROATIA RECORDS.

hellomagazin.rs Aleksandar Kerekes Keky
Tagovi: zdravko čolić