“Hello” vam poklanja za Dan zaljubljenih!

“Hello” vam poklanja za Dan zaljubljenih!

Autor: | 13/02/2018

0

Dan zaljubljenih je idealna prilika da još jednom voljenoj osobi pokažete koliko vam je važna i obradujete je nekim lepim poklonom.  Ukoliko nemate ideju šta bi  bilo idealno iznenađenje za ovaj važan datum, portal Hello vam može pomoći! 


Našim vernim čitaocima pripremilii smo lepe i zanimljive poklone, a među njima će se naći za svakoga po nešto!

Potrebno je da  pročitate uputstva na dnu svake strane, a samo jedan klik i malo mašte će učiniti da baš vi budete ti koje će Hello! obradovati poklonom.

Osvojite Avon set -Full Speed Nitro

Full Speed Nitro dezodorans u spreju

Usudi se da živiš nesputano - za hrabre, neustrašive, adrenalinske zavisnike!

kategorija: aromatična sveža

glavne note: crvneni biber, hladni cardamon, vetivera, i mirisne šume ambre

Sa ekskluzivnom mirisnom notom Avon Nitro Bullet. Svežina nane i senzualni topli mirisni akordi drveća stvaraju vatreni miris. Ovaj miris te vodi od toplih do hladnih mirisnih nota da bi zapalio tvoja čula!

Full Speed Nitro kupka za kosu i telo

Aromatična i osvežavajuća kupka za kosu i telo za njega. kategorija: aromatična sveža glavne note: crvneni biber, hladni cardamon, vetivera, i mirisne šume ambre Sa ekskluzivnom mirisnom notom Avon Nitro Bullet. Svežina nane i senzualni topli mirisni akordi drveća stvaraju vatreni miris. Ovaj miris te vodi od toplih do hladnih mirisnih nota da bi zapalio tvoja čula!

Full Speed Nitro toaletna voda

Usudi se da živiš nesputano - za hrabre, neustrašive, adrenalinske zavisnike!kategorija: aromatična sveža glavne note: crvneni biber, hladni cardamon, vetivera, i mirisne šume ambre. Sa ekskluzivnom mirisnom notom Avon Nitro Bullet. Svežina nane i senzualni topli mirisni akordi drveća stvaraju vatreni miris. Ovaj miris te vodi od toplih do hladnih mirisnih nota da bi zapalio tvoja čula!

Ukoliko želite da osvojite Avon set, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvojite 5 Bio-Oil poklona

 Povodom Dana zaljubljenih, poklanjamo vam 5 bočica Bio-Oil preparata od 60ml namenjenog nezi i hidrataciji kože. Posebno je efikasan kada se radi o tretiranju ožiljaka, pigmentnih promena na koži i  prevenciji formiranja strija koje su izazvane rastezanjem kože tokom trudnoće ili usled drugih faktora. Revolucionarni sastojak, PurCellin Oil™, menja uljanu konzistenciju, čineći Bio-Oil laganim za nanošenje i nemasnim, a u isto vreme sva svojstva biljnih ekstrakata i vitamina dobro se apsorbuju u kožu.

Ukoliko želite da osvojite Bio-Oil poklon , ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Osvoji dva Nivea poklona

Ugodna nega ruku obogaćena prefinjenim mirisima

Nova NIVEA linija Oil in Cream za negu ruku vam nudi dve predivne kreme. Jedna je obogaćena slatkim mirisom vanile i bademovim uljem, a druga ima cvetno-voćni miris trešnjinog cveta i sadrži ulje jojobe. Zasnovana na stručnom znanju i iskustvu u oblasti nege kože dugom više od 100 godina, NIVEA linija za negu ruku sada sadrži prvu formulaciju sa uljem u kremi, koja predstavlja kombinaciju dragocenih sastojaka, negujućih ulja i prijatnih mirisa, i pruža zaštitu i negu.

Jedinstvena formulacija štiti kožu i čini je glatkom, dok prefinjeni mirisi gode vašim čulima. Koža brzo upija kremu i nema lepljivog ili masnog osećaja. Ruke su neodoljivo glatke i lepe celog dana. Zahvaljujući prijatnom mirisu, dobar osećaj traje još duže!

Ukoliko želite da osvojite Nivea poklon , ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

 

Marija Milenković Guliver/Thinkstock

Najnovije vesti