Franka Baletić predstavlja Hrvatsku na Evroviziji: Ko kaže da se snovi ne ostvaruju?

Franka Baletić predstavlja Hrvatsku na Evroviziji: Ko kaže da se snovi ne ostvaruju?

Autor: | 13/02/2018

0

Na službenim stranicama Eurosonga objavljeno je da će Hrvatsku u Lisabonu predstavljati pevačica Franka Batelić s pesmom Crazy koju je i sama napisala, a muziku potpisuje Branimir Mihaljević.

U službenom saopštenju stoji: ‘Predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2018. biće Franka. Ona će u maju na velikoj sceni u Lisabonu izvesti pesmu pod nazivom “Crazy” za čiji tekst je zaslužna sama pevačica, dok je muzika delo Branimira Mihaljevića. Pesma će biti objavljena u nedeljama koji dolaze. ‘

- S dve sam godine pred televizorom, s daljinskim upravljačem umesto mikrofona, nabadala stihove pesme Tonija Cetinskog 'Nek ti bude ljubav sva', kada nas je 1994. predstavljao na Evroviziji. Mami i tati tada sam ushićeno govorila: 'Tako će i Aka, tako će i Aka' - prepričala je Franka Batelić (25). Dodala je kako nikada nije prestala da sanja o tome, a sada se to i ostvaruje.

Franka je na društvenim mrežama prokomentarisala: ‘Ko kaže da se snovi ne ostvaruju? Ljudi, presrećna sam što mogu s vama podeliti ovu veeeeeliku vest: Predstavljam Hrvatsku na Eurosongu! Lisboa, vidimo se brzoooo!’

Franki je među prvima čestitao dečko, nogometaš Lokomotive iz Moskve Vedran Ćorluka (32).

- Čestitam svojoj boljoj polovici. Svaka čast bejbs, snovi nekada postaju stvarnost - rekao je.

Franka se nedavno vratila na glazbenu scenu nakon godina izbivanja, a spot koji je objavila u prosincu prošle godine možete pogledati ovdje:

hellomagazin.rs Instagram/frankaofficial_

Najnovije vesti