Viktorija Bekam razočarala fanove: Ne idem na turneju, Spice Girls ne idu na turneju! (video)

Viktorija Bekam razočarala fanove: Ne idem na turneju, Spice Girls ne idu na turneju! (video)

Autor: | 11/02/2018

0
Spajsice u jeku popularnosti

Viktorija Bekam razočarala je obožavaoce širom sveta isključivši mogućnost održavanja povratničke turneje benda Spice Girls.

- Ne idem na turneju. Spice Girls ne idu na turneju - rekla je 43-godišnja Viktorija za magazin Vogue u subotu.

Glasine o mogućoj turneji pojavile su se pošto su "spajsice" objavile ranije ovog meseca da planiraju ponovo zajedno da rade na nekim "novim mogućnostima" gotovo dve decenij pošto su se razišle.

Upitana o planovima benda, Bekam je rekla da "postoji nešto tako snažno u poruci o tome šta Spice Girls zastupaju". "Šta je to u budućnosti? Kako to izgleda? Mi samo nabacujemo ideje".

 

Spajsice su se okupile prošle nedelje prvi put posle 2012. i objavile da žele ponovo da sarađuju i ožive svoj stari moto – Girl Power.

 

Pet članica britanske grupe – Viktorija Bekam, Melani Braun, Ema Banton, Melani Čizolm i Džeri Horner – koje su postigle veliki uspeh devedesetih i širom sveta prodale 85 miliona albuma, okupilo se pod okriljem bivšeg menadžera Sajmona Fulera.

Spajsice su objavile i fotografiju svog ponovnog okupljanja. Girl Power – što je bio i moto grupe – je i dalje aktuelan, poručile su. Spajsice su se razišle 2000. ali su se u nekoliko navrata u međuvremenu okupile, kao na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igra u Londonu 2012.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti