Težak period se nastavlja: Bivši prijatelj optužio Čarlija Šina za ubistvo

Težak period se nastavlja: Bivši prijatelj optužio Čarlija Šina za ubistvo

Autor: | 08/02/2018

0


Glumac Čarli Šin prolazi kroz težak životni period. Nakon što je izbačen iz serije "Dva i po muškarca" u kojoj je nedeljno zarađivao čak 1.8 miliona dolara glumac je ostao bez dobrog dela bogatstva a popularnost mu je naglo opala zbog problema sa drogom i alkoholom i nepristojnih izjava.

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Aug 24, 2016 at 4:18pm PDT

Pre dve godine je otkrio da je HIV potivan a brojne lepotice koje su se bile njegove partnerke zabrinule su za za svoje zdravlje. Ipak, tu nije kraj problemima. Čarlija je nekadašnji prijatelj Leni Dikstra optužio za smrt bivšeg asistenta.

Čarli Šin se menja iz korena: Klonim se žena, vežbam jogu i hranim se zdravo (video)

Igrač bejzbola je u ispovesti za "The Hollywood Reporter" govorio o Riku Kalamaru koju je pronađen mrtav u svom stanu 2012. godine, nedugo nakon što ga je Čarli Šin otpustio. Nalazi autopsije otkrili su da je Rik u krvi imao visok nivo snažnih lekova protiv bolova, te je zaključeno da je smrt nastupila usred predoziranja.

U duhovitosti nije bankrotirao: Kako je Čarli Šin doskočio paparacima

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Aug 7, 2017 at 12:43pm PDT

Ipak, bivši prijatelj američkog glumca sada tvrdi kako je Kalmaro želeo da otkrije sve tajne Čarlija Šina u knjizi, zbog čega je glumac odlučio da ga se reši.

Advokat Čarlija Šina odbacio je ove optužbe.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: čarli šin

Pročitajte još

Najnovije vesti