Srđan Predojević kupio novi stan: Kredit ću otplaćivati do penzije

Srđan Predojević kupio novi stan: Kredit ću otplaćivati do penzije

Autor: | 08/02/2018

0

Voditelj jutarnjeg programa Srđan Predojević nedavno je odlučio da obezbedi novi dom za svoju porodicu i sebe u jednom elitnom beogradskom naselju. Popularni voditelj  kaže u priči o kupovini stana nema nikakvog luksuza, već da je isključivo reč o rešavanju egzistencijalnog životnog pitanja.

-Kupili smo novi stan, ali zaista nije reč o luksuzu. Podigao sam kredit na dvadeset i dve godine i mogu slobodno da kažem da ću ga otplaćivati do penzije, počinje priču Predojević i otkriva zbog čega je odlučio da kupi novi stan, budući da je već imao svoj dom u Beogradu, iako je rođeni Kragujevčanin.

-Stan koji smo imali je bio mali, a deca su porasla, krenula u školu i zaista nam je trebao veći dom. Ni ovaj stan nije mnogo veći od prethodnog, ali sada svako ima više prostora. Zato sam prodao stan i odlučio da kupim novi, veći, uverava voditelj, koji ističe da živi kao ostatak građana Srbije kojima je zaduživanje normalna životna pojava.

-Kao većina ljudi kod nas, i ja sam bio primoran da na ovaj način otplaćujem stan, ali ne žalim se, jer je to danas naša neminovnost- zaključio je Predojević.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti