Ognjen Amidžić: Domaću muziku moram da slušam zbog posla, ali to nije moj fazon

Ognjen Amidžić: Domaću muziku moram da slušam zbog posla, ali to nije moj fazon

Autor: | 08/02/2018

0

Ognjen Amidžić je napravio za sebe ime u svetu estrade, jer je voditelj kod kog skoro da nema folkera ili folkerke koji nisu gostovali. Njegova emisija na Pinku "Ami G Show" se bavi životom poznatih ličnosti, ali zabavlja gledaoce i raznim suludim izazovima i igrama koje izvode za publiku.

Mnogi se ipak žale na stanje TV sadržaja danas, a i Amidžić tvrdi da je nemoćan da promeni kvalitet programa...

-Tu nemam šta da kažem, jer sam ja apsolutno nemoćan. Kao jedinka, ja tu ne mogu ništa... Imam neke vizije, ali to je suludo pričati u ovo vreme danas masovnih komunikacija, tolikog broja kanala, društvenih mreža, suludo..., rekao je voditelj za mondo.

Voditelj je već dug niz godina,  a sada je otrkio  i šta je to što ga u tom poslu "zadržava"?

-Priča i ideja da možeš da realizuješ nešto što smisliš. Ja sam se oduvek trudio da ne radim klasični voditeljski posao od kad sam počeo, nego da sa ljudima, gostima, prijateljima komuniciram... Da ubacimo kreativnost, da stalno nešto radimo, snimamo, da se kostimiramo, glumimo, pravimo neke gluposti, to je meni lično uvek bilo zanimljivije. Tako da, eto, neke svoje ideje da mogu da realizujem, istakao je Amidžić i dodao kojim gostima se najviše obraduje u emisiji:

-Onima koji imaju dobru energiju i sa kojima se kapiram. Ima ih dosta, ljudi koji imaju dobru energiju i pružaju šta treba.

A post shared by AmiG Show (@amigshow) on Nov 21, 2017 at 12:55pm PST

Iako u emisiji "Ami G Show" najčešće gostuju zvezde turbofolk žanra, istakao je da to privatno nije njegov prvi izbor muzike...

-Slušam 97 odsto stranu muziku. Domaću iskreno, vrlo slabo. Moram zbog posla informativno, ali to nije moj fazon.- rekao je Ognjen za mondo.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Instagram

Najnovije vesti