Karma zna šta radi: Supruga Džeremija Miksa, najseksi zatvorenika, ima novu ljubav

Karma zna šta radi: Supruga Džeremija Miksa, najseksi zatvorenika, ima novu ljubav

Autor: | 06/02/2018

0

Američki model Džeremi Miks (33), poznatiji kao “najseksi zatvorenik na svetu”  zamerio se mnogobrojnim ženama na planeti, kada je, nakon što se dokopao slave i novca, suprugu sa kojom je bio u braku osam godina zamenio  bogatom britanskom naslednicom Kloi Grin.

Miksova supruga, medicinska sestra Melisa (38), predala je zahtev za razvod nakon što je o neverstvu supruga saznala iz medija.

-Želela sam da uspe.Verovala sam mu, verovala sam u nas i da će naša ljubav imati srećan kraj. Ipak nisam bila pripremljena za ono što se dogodilo. Osetila sam se povređeno i iznevereno, rekla je Melisa u gostujuću u jednoj televizijskoj emisiji.


Džeremi se nije previše osvrtao na ove vapaje bivše supruge, već je uživao u romansi sa ćerkom ser Filipa Grina, vlasnika lanca modnih prodavnica “Topshop”.

I dok ovaj kontroverzni par uživa u ljubavi karma se pobrinula i da Melisa pronađe sreću i to, pokraj atraktivnog milionera. Kako piše dejli mejl, ona je ludo zaljubljena u izvesnog bogataša koji joj je vratio osmeh na lice.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: Džeremi Miks

Pročitajte još

Najnovije vesti