Pamela Anderson: Nisam znala kuda idem ni šta ću da radim, htela sam da započnem nešto novo

Pamela Anderson: Nisam znala kuda idem ni šta ću da radim, htela sam da započnem nešto novo

Autor: | 05/02/2018

0

Bila je ultimativni seks simbol devedesetih, a danas je posvećena aktivizmu i zaštiti životinja. Pamela Anderson i u 50. godini izgleda seksi i voli to da pokazuje, a odnedavno ima i novog, mlađeg dečka s kojim živi u Francuskoj.

Sa igračem Marseja Adilom Ramijem (32), doduše, ne priča mnogo jer ona ne govori francuski, a njegov engleski nije najbolji. Ali, kaže da pričaju "telom, jezikom ljubavi" pa je njihova komunikacija "na višem nivou". Osim što uživaju u novoj vili na jugu Francuske, Pamela kaže da joj je veza s mladim fudbalerom pomogla u procesu menopauze, kroz koju prolazi odnedavno.

Njeni su sinovi Brendon (21) i Dilan (20), koje ima iz braka s Tomijem Lijem, otišli od kuće i ona se osećala usamljeno pa je počela da putuje po Evropi.

- Spremala bih večere i niko ne bi došao. Bila sam usamljena i osećala sam da moram da odem. Imala sam sindrom praznog gnezda, a onda su počeli i valunzi, hormoni, menjalo mi se raspoloženje, sve se događalo odjednom. Znala sam da se nešto menja. Bila sam sanjiva, poetična i na nekom mračnom mestu. Nisam bila spremna na menopauzu i bojala sam se jer je mojoj majci ona teško pala - rekla je Pamela. Uložila je sav novac u obnovu vile u Malibuu i iznajmila je pa je otišla u Francusku preko leta.

- Nisam znala kuda idem ni šta ću da radim, ali kao i mnoge žene u ovom periodu života, htela sam da započnem nešto novo - kaže Pamela. U svemu joj je pomogao Adil, u kojeg se zaljubila bez da je to planirala, a nakon tri braka tvrdi da je spremna za novu obavezu jer je oduvek bila romantičarka.

Progovorila je i o svojoj vezi s osnivačem WikiLeaksa, Džulijanom Asanžom, kojeg već godinama redovno posećuje u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, gde je on u egzilu. S njim ju je upoznala dizajnerka Vivijen Vestud.

- Imamo fantastičnu vezu, ali ona nikad nije bila fizička - kaže Pamela.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: pamela anderson