Melanija Tramp u sjajnoj modnoj kombinaciji, ali ne i u sjajnom raspoloženju (video)

Melanija Tramp u sjajnoj modnoj kombinaciji, ali ne i u sjajnom raspoloženju (video)

Autor: | 04/02/2018

0

Američki predsednik Donald Tramp odlučio je da se odmori od naporne nedelje u Vašingtonu pa je sa suprugom Melanijom i sinom Baronom (11) otputovao na svoje voljeno imanje u odmaralištu Mar-a-Lago u Floridi.

Novinari su ih snimili dok su izlazili iz aviona, a sudeći prema viđenom, bračni par nije delovao preterano blisko, s obzirom na nedavne napise kako je predsednik imao seksualnu aferu s porno zvezdom Stormi Danijels.

U videu koji je osvanuo na Tviteru vidimo Melaniju kako s hladnim izrazom lica hoda uz svog supruga pošto su se spustili iz aviona. Tramp je po stepenicama koračao rame uz rame sa sinom, dok je Melanija bila nekoliko koraka iza njih.

Prva dama uopšte nije pridavala pažnju novinarima i fotografima, ali je zato predsednik mahanjem pozdravio masu, iako ni on nije delovao dobro raspoložen.

 

U jednom trenutku se čak okrenuo prema supruzi, ali ona ga nije ni pogledala, već je nastavila da hoda. Bila je obučena ležerno, ali elegantno. Odlučila se za patriotsku plavo-crvenu kombinaciju. Nosila je tamnoplave farmerke i takvu majicu, a kaput je bio crven, kao i torbica, dok su štikle marke Louboutin ujedinile obe boje.

Pretpostavlja se kako su predsednički par na imanju dočekali Trampova ćerka Ivanka i njen suprug Džared Kušner, koji su već tamo, piše Daily Mail.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti