Anđelini Džoli se dopada jedan od najpoželjnijih glumaca Holivuda Kris Hemsvort? (video)

Anđelini Džoli se dopada jedan od najpoželjnijih glumaca Holivuda Kris Hemsvort? (video)

Autor: | 04/02/2018

0

Od kako su na dodeli Zlatnih Globusa Anđelina Džoli i Kris Hemsvort sedeli zajedno za istim stolom, krenule su glasine da je Anđelina bacila oko na zgodnog Tora i da ga želi u zajedničkom filmu.

Australijski magazin NW je čak išao u detalje, te je prema njihovom tajnom izvoru, Anđelina pala na njegov šarm i da ga želi po svaku cenu.

- Endž je zaljubljena u Krisa već izvesno vreme. Pogledala je sve njegove filmove i kao većina smatra da je apsolutno neodoljiv, ali i vrlo talentovan - rekao je izvor za pomenuti magazin i dodao da Džoli želi Krisa u glavnoj ulozi u filmu koji će biti rađen baš za njih dvoje, jer, kako navodi: "Njih dvoje imaju sjajnu hemiju među sobom".

 

Kako se dalje navodi, Anđelina bi htela da napravi film poput blokbastera "Gospodin i gospođa Smit" u kojem se i upoznala sa svojim sada već bivšim suprugom Bred Pitom.

- Anđelina je smislila scenario koji bi bio urađen po njenoj zamisli i smatra da je Kris perfektan za ulogu... Izgleda da joj i samo razmišljanje o saradnji sa njim daje dodatnu energiju - rekao je izvor pomenutog magazina.

Ipak, po pisanju drugih tabloida, od te prpiče nema ništa i sve je izmišljeno zarad publiciteta. Naime, Anđelina i Kris su se slučajno našli za istim stolom, a mediji su iskoristili tu situaciju da naprave priču koje u suštini nema, navode američki mediji.

Inače, Kris je u braku sa Elsom Patki od 2010. godine i sa njom ima troje dece. Elsa nije mogla da prisustvuje dodeli nagrada jer je morala da ostane sa najmlađom decom, ali se našalila na račun zajedničkih fotografija njenog supruga i Anđeline poručivši: "Kakav divan par, zaista to mislim drugari!"

 

Ipak, ako se prisetimo kako je započela romansa između Breda i Anđeline, te i da su je tada nazvali "žena pauk" kojoj nije smetalo to što je Bred bio u braku sa Dženifer Aniston, ništa nije isključeno, samo nam se čini da Kris ima jači karakter i da nije jedan od onih koji padaju na zavodljivu Anđelinu.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/cover/getty