Paris Hilton se transformisala u Kim Kardašijan: Baš je zabavno biti njen klon

Paris Hilton se transformisala u Kim Kardašijan: Baš je zabavno biti njen klon

Autor: | 01/02/2018

0

Bogata nasljednica Hilton ulicom je prošetala duge, platinaste kose, u trenerci i topiću. Na prvi pogled, izgleda kao Kim Kardašijan. Svaka sličnost s njenom bivšom asistentom nije, nikako, slučajna.

Na sebi je imala iste odevne 'komade' u kojima je Kim viđena u poslednjih nekoliko dana. Trenerka, top, helanke i patike... Paris je 'skinula' svaki detalj.

- Tako je zabavno biti klon Kim Kardašijan - napisala je bogata naslednica carstva 'Hilton' hotela.

So much fun being a #KimClone in the new #YeezySeason6 campaign. ?

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана 30. Јан 2018. у 11:02 PST

Paris je, naime, angažiovna za novu kampanju Yeezy odeće, koju dizajnira reper i suprug starlete Kardašijan, Kanje Vest (40).

? #YeezySeason6

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана 30. Јан 2018. у 9:57 PST

Osim Paris, za kampanju su pozirale i druge manekenke koje su do poslednjeg detalja 'skinule' paparaci fotografije na kojima Kim nosi Yeezy odeću.

Fotografije Paris na kojima izgleda kao Kim oduševile su njene obožavaoce.

- 'Ubila' si ovaj look! - napisao joj je jedan fan, dok joj je jedna devojka, ne shvatajući o čemu se radi, poručila kako 'je lepa i ne treba da se trudi da izgleda kao neko drugi'.

Paris i Kim prijateljice su od detinjstva. Kada je Kim poželela da se proslavi, Hilton ju je zaposlila kao svoju asistentkinju i vodila ju je svuda sa sobom. Kardašijanka je ubrzo počela da privlači pažnju. Kim je bogatašici bila 'potrčko' ali bila je eksponirana, što joj je odgovaralo.

 

Kim je 2007. preko noći postala svetska zvezda, zahvaljujući 'vrućem' kućnom porniću koji je snimila pet godina ranije s tadašnjim dečkom, reperom i glumcem Ray J-jem. U trenutku kada je čula da je pornić 'procureo' navodno je bila upravo s Paris.

Pošto je Kim napravila rijaliti o svojoj porodici 'Keeping Up With The Kardashian' i postala zvezda, bogata naslednica navodno se naljutila i prijateljice su se udaljile jedna od druge.

Yep, then I made myself a smoothie

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 6. Јан 2018. у 8:53 PST

hellomagazin.rs guliver/splash/getty

Najnovije vesti