Tamara Grujić gradi kuće za druge, ali nema svoj stan

Tamara Grujić gradi kuće za druge, ali nema svoj stan

Autor: | 21/01/2018

0

Tamara Grujić je jedno od omiljenih tv lica. Već godinama sa svojom ekipom radi na uređivanju domova širom Srbije i mnogima je uredila i obezbedila krov nad glavom.

Gostujući u emisiji "Tri tačke" na televiziji N1 voditeljka je pričala o uspehu četiri polusezone ovog projekta koji se prikazuje na RTS-u. Tom prilikom, njena koleginica Ivana Zarić postavila je pitanje koje je mnoge iznenadilo - da li ona i njen suprug i dalje žive kao podstanari.

- Jesmo, pa da, šta ćeš. Neka od kritika je bila "Pa, šta se žali, neka podigne kredit". Ne možemo da podignemo kredit zato što imam svoju firmu koja nije kreditno sposobna. Ali, ne želim da se žalim. Ništa materijalno ne treba da nam bude merilo. Na kraju krajeva, i ceo život da budeš podstanar - pa šta! - rekla je uvek nasmejana Tamara.

U februaru počinje nova sezona emisije "Sa Tamarom u akciji" koja će uređivati domove na istoku naše zemlje, a novina u serijalu je i to što će obnavljati i institucije od kojih je prva dečije odeljenje onkološke klinike u Kragujevcu.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/intervju/tamara-grujic-ne-mislim-da-potomstvo-odreduje-da-li-je-brak-savrsen-ili-ne/

hellomagazin.rs Miša Obradović
Tagovi: tamara grujić