Dejana Živković je najveća podrška Damiru Džumhuru: Idemo dalje!

Dejana Živković je najveća podrška Damiru Džumhuru: Idemo dalje!

Autor: | 18/01/2018

0

Iako na početku nisu priznavali svoju vezu, manekenka Dejana Živković i njen dečko, bosanski teniser Damir Džumhur, ubrzo su svima otkrili kako uživaju u zajedničkom životu.

Sudeći po zajedničkim fotografijama i odnosu kakav imaju u javnosti, par ne bi mogao da prikrije iskrice sve i da se potrudi, a posebno kada je u pitanju poslednja fotografija s Australian Open turnira. Kako provode gotovo svaki trenutak zajedno, nisu se razdvajali ni uoči turnira, gde se Damir plasirao u treće kolo jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svetu.

Kako bi ovekovečili ovaj veliki trenutak i još jednom pokazali kako su par kao iz romantičnih filmova, Dejana je podelila zajedničku fotografiju sebe i dragoga na Instagramu. ‘Idemo dalje’, napisala je ispod objave i tako pružila podršku svojoj ljubavi.

Објава коју дели Deyana? (@dejanazivkovic) дана 17. Јан 2018. у 4:05 PST

Da ne može biti veća podrška dokazao je i Damir kada je nedavno istakao kako Dejana ima svoje prste u njegovim pobedama. ‘Iza svakog uspešnog muškarca je uspešna žena, a moja je Dejana’, izjavio je svojevremeno talentovani teniser, ne skrivajući svoja osećanja i zahvalnost prema 25-godišnjoj devojci.

Објава коју дели Deyana? (@dejanazivkovic) дана 26. Авг 2017. у 4:18 PDT

Fanovi su sigurni da je Damiru Dejana talija, te su joj poručili "da se ne odvaja od njega, jer mu uz nju sve dobro ide".

Објава коју дели Deyana? (@dejanazivkovic) дана 8. Јан 2018. у 3:50 PST

Објава коју дели Deyana? (@dejanazivkovic) дана 10. Нов 2017. у 12:34 PST

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva

Najnovije vesti