Keti Peri žali za starim vremenima: Žrtva sam društvenih mreža, one su pad civilizacije

Keti Peri žali za starim vremenima: Žrtva sam društvenih mreža, one su pad civilizacije

Autor: | 17/01/2018

0

Keti Peri (33) tvrdi da je shvatila da su 'društvene mreže pad civilizacije'. Iako i dalje svakodnevno objavljuje fotografije iz privatnog i poslovnog života, pevačica smatra da tome 'nema pomoći'. 

- Teško mi je, jer bih pre živela svoj život, a ne razmišljala o društvenim mrežama. Kupujemo odeću, proizvode i idemo na događaje samo kako bi se fotografisali. To nije zdravo za društvo. Mislim da su društvene mreže pad civilizacije - rekla je Peri u svom poslednjem intervjuu za američke medije ove nedelje.

Peri poručuju svojim fanovima da 'nađu sreću' i bore se protiv potrebe da svaki svoj korak objavljuju na internetu.

- Nedostaje nam ravnoteža, a ja trenutno pokušavam da je nađem. Žrtva sam kao i svi ostali - smatra Keti i priznaje kako joj je slava pomalo dojadila, ali ona joj, kaže, omogućava da radi ono što najviše voli, a to je pevanje.

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 16. Јан 2018. у 6:09 PST

Pevačicu na Instagramu prati 68 miliona ljudi, a na Tviteru 108 miliona.

Autorka hita 'I Kissed a Boy' prošlog leta je uživo prenosila gotovo svaki svoj korak na digitalnim platformama kako bi promovisala svoj poslednji album 'Witness'. U sklopu 'rijalitija', Keti je pred kamerama razgovarala s psihologom, plakala pred kamerama, išla na masažu i na ulepšavanje.

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 4. Дец 2017. у 12:22 PST

Keti se trenutno priprema za ulogu sudije u novoj sezoni talent šoua 'American Idol', a ugovor koji je potpisala s TV kućom ABC vredan je 25 miliona dolara.

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 13. Нов 2017. у 5:02 PST

Pevačica je s glumcem Orlandom Blumom (40) prekinula u martu prošle godine, posle malo više od godinu dana veze. Bum navodno nije hteo drugi brak, niti još dece, dok je Keti htela da se uda.

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 16. Окт 2017. у 1:05 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: keti peri

Pročitajte još