Beti Vajt slavi 96. rođendan: Tajna dugog života su votka, hot dog i prženi krompirići (video)

Beti Vajt slavi 96. rođendan: Tajna dugog života su votka, hot dog i prženi krompirići (video)

Autor: | 17/01/2018

0

Živopisna glumica danas slavi 96. rođendan. Beti Vajt se pre pet godina našla u Ginisovoj knjizi rekorda kao glumica s najdužom karijerom. Vajt glumi već 78 godina. Davne 1939. se zaposlila na radiju jer su je na audicijama odbijali s izgovorom da 'nije fotogenična'. Tek je osamdesetih ostvarila ulogu karijere u seriji 'Zlatne devojke'.

Beti najviše pitaju koja je tajna dugog života, a ona ima pomalo neobičan 'recept'.

- Ne jedem doručak, za ručak jedem sendviče. Obožavam hot dog i pržene krompiriće, a sve zalijem dijetalnom Koka Kolom. Svako veče popijem jednu čašu votke, a više od toga popijem jedino kada se nađem s prijateljima - kaže Beti koja uživa u činjenici da je i dalje zaposlena. Naime, kada nije u televizijskom studiju ili na setu neke serije, Beti i dalje volontira u losanđeleskom Zoološkom vrtu.

 

Prošli rođendan, glumica je proslavila na setu serije 'Young & Hungry'.

- Trčkarala je po setu i uvežbavala scene, to je zaista impresivno. Uveče je otišla na parti s najbližim prijateljima - rekle su njene koleginice.

Објава коју дели Betty White (@bettymwhite) дана 7. Феб 2017. у 4:56 PST

Osim što radi punom parom, jede i pije ono što voli, Vajt kaže da je za njen dug život zaslužan i optimizam.

- Znam da zvuči otrcano, ali uvek nastojim da vidim smešnu stranu svega dobrog i lošeg. Brzo mi dosade ljudi koji se žale na sve, to je takav gubitak vremena - rekla je Beti povodom svog rođendana.

Started celebrating my birthday a little early with @parademagazine. That's a LOT of candles!!! #parademagazine

Објава коју дели Betty White (@bettymwhite) дана 5. Јан 2018. у 7:00 PST

Vajt, koja je tokom duge i bogate karijere radila s nekim od najvećih imena u šoubizu, još uvek ima jedan neispunjen san.

- Mislim da bi bila jako dobra ideja da glumim s Robertom Redfordom - kazala je Vajt kojoj je suprug Alen Luden umro 1981. od raka. Sama nikada nije imala dece, ali je pomajka Ludenovih troje dece.

Nakon toga se nije udavala jer, kako kaže, 'ako si imala najboljeg, šta ćeš s bilo kim drugim?'. Ali Beti nije stidljiva kada su u pitanju muškarci. Nedavno je izjavila da voli 'starije muškarce', a mnoge je nasmejala svojom reakcijom gostujuću u emisiji Konana Obrajana, kada je pored nje sedeo Džejson Momoa (38).

 

Beti je poznata po tome što voli da se šali i na svojračun, pa je 2011. sa pevačicom Lucijanom zapevala njen singl 'I'm Still Hot'.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: beti vajt