Šeron Stoun se vraća glumačkoj karijeri: Želim da 'ukradem' malo holivudske pažnje za sebe

Šeron Stoun se vraća glumačkoj karijeri: Želim da 'ukradem' malo holivudske pažnje za sebe

Autor: | 15/01/2018

0

Glumica kaže da su je u Holivudu pošto se teško razbolela označili kao oštećenu robu. Stoun se posle oporavka posvetila sinovima Rouanu, Lerdu i Kvinu, a sada se vraća glumi u seriji 'Mozaik'.

- Ceo moj život je bio izbrisan. Morala sam ponovo da naučim da govorim, hodam i pišem - rekla je Šeron Stoun (59) za britanske medije. Glumica je ispričala da je 2001. skoro umrla od moždanog udara i lekari su joj davali samo pet odsto šanse da će da preživi. Pošto je 'pobedila' smrt, Stoun kaže da se osećala jako usamljeno.

- U Holivudu su me obeležili kao oštećenu robu i izbegavali su da sarađuju sa mnom - objasnila je svoj neuspeh u povratku glumi. Dodala je kako se osećala krhko i shvatila je da ne živi u 'praštajućoj okolini'. Glumica se tada posvetila oporavku, majčinstvu i 'sastavljanju' svog života posle razvoda od drugog muža, američkog novinara Fila Bronstina (67).

- Nikad nisam bila jedna od onih žena koje je muškarac definisao kao osobu. Kod mene je najbitnije da imam pravu vezu, a ne neki aranžman - istaknla je Stoun.

Tvrdi da sada namerava da se ponovo vrati glumačkoj karijeri i 'ukrade' malo holivudske pažnje za sebe. Glumica trenutno snima seriju 'Mozaik' s rediteljem Stivenom Sodebergom (55) za koju kaže da je bila nezamisliv projekat u 90-ima.

 

Reč je o detektivskom romanu koji su snimili i publika može da ga pogleda preko aplikacije za pametne telefone i bira put kroz razne tragove.

- Pratite ih kao da se radi o porodičnom, razgranatom stablu i stisnete ono što želite da pogledate. Vidite radnju iz vizure različitih ljudi - rekla je glumica i dodala kako će objaviti i miniseriju od šest delova za ljude koji ne razumeju toliko tehnologiju. Stoun u 'Mozaiku' tumači poznatu spisateljicu koja traži ljubav među nekoliko prosaca i sve policija osumnjiči kada ona misteriozno nestane.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: šeron stoun

Najnovije vesti