Kevin Čaplin, unuk legendarnog Čarlija Čaplina: Mislim da bi deda bio ponosan na mene

Kevin Čaplin, unuk legendarnog Čarlija Čaplina: Mislim da bi deda bio ponosan na mene

Autor: | 14/01/2018

0

Legendarni glumac i komičar Čarli Čaplin umro je u 88. godini, a tokom života je imao brojne afere. Ženio se četiri puta i imao 11-ero dece.

Njegov sin Judžin Čaplin (64), inženjer snimanja, otac je Kevinu Čaplinu (23) kojeg je ove nedelje modni dvojac Domeniko Dolče (59) i Stefano Gabana (55) pozvao da otvori njihovu reviju na Milanskoj nedelji mode.

- Mislim da bi deda bio ponosan na mene. Sve je odlično prošlo i jedva čekam iduću reviju. Svi su me zezali da ću po modnoj pisti da hodam smešno kao moj deda - rekao je Kevin.

1. Novembar 1965: Ser Čarli Čaplin sa suprugom Oonom i porodicom

 

Maneken je nedavno diplomirao na Poslovnom fakultetu u Ženevi gde je završio studije finansija. S Modnim dvojcem italijanskog brenda Dolce & Gabbana ga je prošlog leta upoznala sestra, glumica Kiera (35). Dizajneri su se oduševili izgledom unuka slavnog Čaplina.

- Cenim to što su me zvali i uvek ću im se rado odazvati za saradnju. Osim toga, odlično sam se zabavio u Milanu, bilo je nezaboravno - kaže Kevin. Trenutno nema devojku, a tvrdi kako mu paše da 'solira' zbog poslovnih obaveza.

A post shared by kevin chaplin (@kevinchaplin23) on Jan 13, 2018 at 10:25am PST

Dizajner Gabana je posle revije rekao kako je Kevin skroman i jednostavan mladić koga je obradovala sitnica poput džempera iz njihove nove kolekcije koji su mu poklonili.

Kevinova sestra Kiera na malim je ekranima od 2004., a do sada je snimila devet manje zapaženih filmova. Pojavljivala se i u brojnim dokumentarcima o svom slavnom dedi.

 

Osim Kevina i Kiere, i njihova sestrična Oona Čaplin (31) isto ide 'dedinim stopama'. Glumačku karijeru gradi godinama, a posebnu je pažnju privukla ulogom u seriji 'Igra prestola' gdje je tumačila Talisu Stark. U sedmoj epizodi treće sezone pokazala je sve atribute. Glumu je studirala na akademiji Gordonstoun.

 

Glumila je i u serijama 'Taboo', 'The Crimson Field', 'The Hour' i ostalima. Majka joj je glumica Džeraldina Čaplin (73), jedna od osmoro dece koju je Čarli dobio s glumicom Oonom Onil po kojoj je dobila ime.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty