Vendi Vilijams isprozivala Kajli: Travis ju je ostavio, a ako je trudna dete će ličiti na nju pre operacija! (video)

Vendi Vilijams isprozivala Kajli: Travis ju je ostavio, a ako je trudna dete će ličiti na nju pre operacija! (video)

Autor: | 11/01/2018

0

Voditeljka šou programa koji prate milioni, Vendi Vilijams, nikada ne preza da pred publikom u studiju, ali i milionskim auditorijumom pred malim ekranima, kaže ono što misli, ovoga puta na redu je bila Kajli Džener i njena trudnoća.

20-godišnja Kajli nekada je bila mala i stidljiva devojčica tankih usana, ali pošto je prvo operisala njih pa ostatak lica i tela, starleta je postala prava zavodnica.

Milioni dolara na računu, milioni sledbenika na društvenim mrežama, sve zahvaljujući velikoj transformaciji za koju je svima jasno kako su zaslužni isključivo plastični hirurzi i ceo tim beauty stručnjaka.

Kendal i Kajli

 

Iako srećne vesti nisu potvrđene, svi se ponašaju kao da je Kajli zaista trudna, a voditeljka je odlučila da prokomentatiše srećne vesti na nešto drugačiji način od ostalih.

- Da ti nešto kažem, možeš na sebi da uradiš šta god hoćeš, ali dete će i dalje da izgleda kao stara ti - poručila joj je Vendi Vilijams u svom tok šouu.

- Čestitam Kloi na trudnoći, a Kajli je ionako slučajno zatrudnela, a onda ju je dečko i ostavio, zato i ćuti - nastavila je Vendi u istom tonu, a zatim postala još oštrija.

- Kondom je pukao, ona je uradila test i rekla: 'O, Bože, šta ću sada? Travise!' A Travis je bio u fazonu: 'Ja sam zvezda, imaš dovoljno novca da sama smisliš šta ćeš, ja ću plaćati alimentaciju daleko od svega toga.'

Ali i sama voditeljka dobro zna šta znači privatna drama, jer je ostala uz supruga Kevina, iako je otkriveno kako dotični čak deset godina ima ljubavnicu...

Niko od članova poznate rijaliti porodice nije želeo da komentariše ovaj ispad.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty