Galantnost sa stilom: Kako su Klunijevi iznenadili glumce iz malog britanskog sela

Galantnost sa stilom: Kako su Klunijevi iznenadili glumce iz malog britanskog sela

Autor: | 11/01/2018

0

Još se prepričava iznenađenje koje su Klunijevi priredili putnicima na letu za Veliku Britaniju, kada su zbog buke koju će možda izazvati njihovi šestomesečni blizanaci Ema i Aleksandar  podelili slušalice na kojima je pisalo "Izvinjavamo se unapred". Sada su poznati supružnici došli na ideju kako da iznenade stanovnike jednog malog sela u Velikoj Britaniji.

 Amal i Džordž obožavaju da dolaze na njihovo luksuzno imanje u selu  Soning, koje je od Londona udaljeno 40 kilometara. Tu imaju mir i privatnost, a mogu i da uživaju u intimnim izlascima. Kako oboje vole pozoriše, nisu propustili priliku da odu na predstavu, a lokalno stanovništvo bilo je oduševljeno kada je videlo svetske zvezde u publici.

Ali to nije bilo sve! Kada se zavesa spustila glumačka ekipa primila je bukete cveća i poruku od Džordža na kojoj je pisalo -Amal i ja vam se zahvaljujemo  na predivnoj večeri u kazalištu. Uživali smo u svakoj minuti. Svi ste bili divni. Naša porodica je takođe uživala. Zahvaljujemo vam i želimo puno uspeha!- napisao je šarmatni glumac.

 

 

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Cover/Instagram

Pročitajte još